מיטב בסיכום שבועי של תעשיית הקרנות: לקראת ריבאונד בקרנות? לאחר 7 חודשים רצופים של פדיונות, קרנות אג"ח חברות וכללי עוברות השבוע לגיוסים קלים. הקרנות המסורתיות סיימו את השבוע בפדיונות קלים למדי של כ-60 מיליון שקל, בדומה לשבוע הקודם לו. שבוע שני ברציפות של גיוסים בקרנות המנייתיות, לראשונה מאז חודש אפריל.
המשקיעים יוצאים מהבונקר?! הקרנות השקליות (50 מיליון שקל) והקרנות הכספיות (380 מיליון שקל) סבלו השבוע מפדיונות. הקרנות המסורתיות פדו השבוע,כאמור, סכום זניח של כ-60 מיליון שקל. בקרנות אג"ח חברות וכללי נרשם השבוע מהפך עם גיוסים קלים של כ-20 מיליון שקל. קרנות הנאמנות המנייתיות (ישראל, חו"ל וגמישות) ציינו שבוע שני ברציפות של גיוסים עם כניסה נוספת של כ-20 מיליון שקל.
קרנות אג"ח מדינה וצמוד מדד בשלהן - סבלו מפדיון שבועי נוסף של כ-110 מיליון שקל. הקרנות השקליות סיימו את השבוע עם פדיונות של כ-50 מיליון שקל. הקרנות הכספיות פדו כ-380 מיליון שקל – הפדיון השבועי הגבוה ביותר ב-7 החודשים האחרונים.