הבורסה בת"א נעלה את יום המסחר השני לשבוע בירידות חדות, על רקע פתיחת שבוע שלילית באירופה וצפי לפתיחה אדומה בוול סטריט. השווקים נופלים, על רקע חששות מפשיטת רגל של יוון והורדת דירוג לבנקים בצרפת.

 

כלל פיננסים: הערכות שגרמניה מוותרת על יוון ומעבירה את המאמצים אל קו ההגנה השני- הבנקים הגרמניים. במידה ולאחר קריסת יוון נראה את המערכת הפיננסים יציבה אנו עשויים לראות תיקון משמעותי מאד בשוק. במידה ויתממש התרחיש הבעייתי של מצוקת נזילות בנקאית הפגיעה בחברות עלולה להיות חמורה יותר.

 

 דלק נדל"ן ירדה בחדות לאחר שדיווחה כי CIM לא תרכוש נכסיה לפי תנאי מזכר ההבנות הראשוני. הצדדים הסכימו להמשיך ביניהם את הדיונים בעניין העברת השליטה בחברה וזאת במשך תקופה של 30 ימים נוספים ללא מתן בלעדיות ל- CIM.

 

עסקת ענק סרגון שתספק פתרונות תקשורת מתקדמים בהיקף של מיליוני דולרים למפעיל תקשורת בברזיל. סרגון נבחרה לשלב הבא של פרוייקט פריסת רשתות תקשורת מבוססות מיקרוגל הכולל את ריו דה ז’נרו וסאו פאולו.

 

דירקטוריון דלק קבוצה הודיע, כי החליט לבצע רכישה עצמית של מניות החברה ב- 40 מיליון ש"ח, לאור מצב שוק ההון, המהווה לדעתו "הזדמנות עסקית וכלכלית ראויה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש