חברת אי.טי.ויו מדיקל תנסה לגייס היום 3 מיליון ₪ מהציבור, כפי שנחשף אמש באתר ספונסר. דיווח החברה שפורסם הלילה עולה כי במסגרת ההנפקה יוצעו לציבור עד 50,000 יחידות שיורכבו כל-אחת מ-1000 מניות, 1000 כתבי אופציה מסדרה 2 ו-1000 כתבי אופציה מסדרה 3 ומחיר המינימום לכל יחידה נקבע על 60 ₪.
כל כתבי האופציה מהסדרות 2 ו-3 יהיו ניתנים למימוש למניה רגילה אחת של החברה עד ל-1/09/2014 ועד ל-10/02/2015 וכנגד תשלום של 90 אג’ ו-18 אג’, בהתאמה, והם מהווים הרחבת סדרות האופציות הקיימות בשוק.
תמורת ההנפקה הצפויה הינה 3 מיליון ₪ והתמורה העתידית העשויה להתקבל בגין מימוש כתבי האופציה שיונפקו ובהנחה כי כל אלה ימומשו הינה 54 מיליון ₪. תמורת ההנפקה מיועדת לשמש לחיזוק מערך השיווק והמכירות של החברה.
קבוצת טרנדליינס, בעלת השליטה בחברה, הודיעה לחברה כי בכוונתה לרכוש יחידות במחיר שייקבע על ידם לפני זמן ההנפקה ובסך כולל של כ – 500,000 ₪ וכך גם שרגא פייביש קרפפן, המחזיק בכ-10.5% מהון מניות החברה, הודיע לה כי בכוונתו לרכוש יחידות במחיר שייקבע על ידו ובסך כולל של 270,000 ₪.
חברת אי.טי.ויו מייצרת ומשווקת מכשור רפואי בתחום הפיזיולוגיה הנשימתית ופיתחה את מוצר ה-TVT המיועד לצנרור וניטור רציף של דרכי נשימה עליונות ועד כה גייסה ממשקיעים למעלה מ-25 מיליון ₪.
ל- TVT אישור FDA המאפשר לשווקו בארה"ב, אישור CE לשוק האירופאי ואישור משרד הבריאות המותיר לשווק את המכשיר בישראל. בנוסף לאישורים אלה מצויה החברה בתהליך רישום מוצריה במדינות המזרח הרחוק כדוגמת קוריאה וסין אך למרות אישורים אלה עד כה נחלה החברה כשלון בשיווק ה-TVT ומכירתו ברחבי העולם.
את ההנפקה יובילו טופ אלפא קפיטל בע"מ וסטרייב קפיטל בע"מ.