בנק ההשקעות UBS החל לכסות קבוצת הנדל"ן עזריאלי עם דירוג קניה במחיר יעד של  NIS105. לדעתם, עזריאלי כבשה עמדה חזקה בפיתוח וניהול רכוש מאז נוסדה בשנת 1983, והיא מציעה חשיפה למרכזי קניות בשראל (60% מכלל פורטפוליו שלה) ונדל"ן משרדי (38%). התחזית עבור נכסים מסחריים בישראלי נותר באופן כללי בהיר, אבל הם מעדיפים נדלן משרדי מאחר והם מצפים כי הביצועים כאן יהיה פחות תנודתיים בטווח הארוך יותר

 

דירוג "קנה" מבוסס  על הנחה של 12% כדי לאמוד 2012 NAV . על בסיס זה את התשואה EPS יש לה פוטנציאל  4.1% והתשואה DPS הוא 2%. הצעדים האחרונים נמוכים יחסית, אבל אנחנו חושבים הרווחים של הקבוצה ופוטנציאל הצמיחה הוא אטרקטיבי. מניות כיום סחר בדיסקאונט של 22%.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש