הבורסה בת"א נעלה את יום המסחר השלישי לשבוע בירידות קלות, לאחר מסחר תנודתי כשנתון מחירי הבתים בארה"ב והתמתנות הירידות בחוזים על וול סטריט, עזרו לשוק לסיים במתינות.

 

רווחי בנק מזרחי-טפחות צמחו ב- 26% ברבעון השני ל- 252 מיליון ₪. הבנק רשם הפרשות לחומ"ס בסך 80 מיליון ₪. יובל בן זאב: דו”ח טוב מאוד ויציב אשר בא לידי ביטוי בתשואת היתר של המניה ביחס לסקטור. התוצאות ממשיכות את המגמה החזקה של הבנק הנשענת על צמיחת ההכנסות מבוססת משכנתאות ובנקאות קמעונאית, לצד שליטה בהוצאות.

 

 דלק קבוצה פרסמה הצעת רכש מלאה למניות גדות ביוכימיה ב-4 ש”ח למניה - פרמיה של 128% על השוק בבוקר. מדובר בתמורה כוללת של כ- 7.96 מיליון ש"ח; דלק מחזיקה ב-65.74% מהון המניות של גדות, העוסקת בייצור ושיווק חומרי גלם לתעשיית המזון.

 

 טבע נסחרה בעליות בעקבות וול סטריט. בית המשפט בארה"ב דחה אמש את תביעותיהן של מיילן, מומנטה וסנדוז נגד טבע להליך מקוצר, בשל התנהלות לא תקינה ביחס לרישום הפטנטים על הקופקסון, אשר במסגרתו דרשו החברות לבטל את תקפות הפטנטים של טבע על התרופה. מריל לינץ’ המליצו אמש לקנות את המניה בחיר יעד של 52 דולר.

 

 ביונדווקס עלתה בחדות, לאחר שועדת הלסינקי אישרה להתחיל הניסוי הקליני השני בפאזה II עם החיסון האוניברסאלי לשפעת. הניסוי יבחן את הבטיחות והאימונוגניות (תגובת המערכת החיסונית של הגוף) של החיסון האוניברסאלי לשפעת שמפתחת החברה, ה- Multimeric-001, וכן את יכולתו של החיסון האוניברסאלי לשפר את יעילות.

 

 הכשרת הישוב דיווחה על רווח של 22 מיליון שקל ברבעון השני של 2011 לעומת הפסד בסך 40 מיליון שקלים ברבעון המקביל בשנה קודמת. עופר נמרודי: "בשנת 2011, החברה ממשיכה לקדם ולהרחיב את עסקיה על בסיס התשתיות שהונחו בשנים קודמות, ושיהוו את מקורות הכנסותיה בשנים הבאות".

 

 קמהדע דיווחה על השלמת הקמת מתקן הייצור החדש של הנסיוב נגד ארס נחשים ועל סיומו של תהליך פיתוח הנסיוב נגד ארס הצפע, בהתאם לדרישות משרד הבריאות הישראלי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש