נייס הודיעה היום על תוצאות הרבעון השני. החברה רשמה הכנסות שיא של 197 מיליון דולר, צמיחה של 16% מהרבעון השני של 2010. גידול של 21% ברווח התפעולי בהשוואה לאשתקד; שיעור הרווח התפעולי גדל ל- 18.3%. הרווח הנקי ושיעור הרווח הנקי (non-GAAP) ברבעון השני של 2011 גדלו ל-32.3 מיליון דולר ו-16.4%, בהתאמה, מ-26.5 מיליון דולר ו-15.6% ברבעון השני של 2010. הרווח (non-GAAP) למניה בדילול מלא ברבעון השני של 2011 עלה ל- 0.50 דולר מ- 0.41 דולר ברבעון השני של 2010.
נייס רשמה תזרים חזק של מזומנים מפעילות שוטפת בסך של 28 מיליון דולר. היחס בין ההזמנות להכנסות גדול מ-1. החברה מעדכנת כלפי מעלה את התחזית השנתית שלה
"אנו מרוצים מביצועינו החזקים ברבעון השני של 2011. נייס רשמה שיא חדש בהכנסות, הציגה המשך גידול ברווחים, בהתאם ליעדי הרווחיות של החברה, והמשיכה לייצר תזרים חזק של מזומנים מפעילות שוטפת. המשכנו להוסיף לקוחות חדשים, להרחיב את עסקינו עם לקוחות קיימים, להגדיל את ההזמנות שנתקבלו ולהבטיח צבר הזמנות איתן. כמו כן המשכנו במהלך הרבעון את מתווה החדשנות וההרחבה של היצע המוצרים שלנו", אמר זאבי ברגמן, נשיא ומנכ"ל נייס .
"כמו כן, נייס ממשיכה להנות מהמגמות המזינות את צמיחת החברה, וביניהן: עלייה בכמות האינטראקציות בין ארגונים ולקוחותיהם באמצעות מגוון ערוצי תקשורת, איומים מתמידים על ביטחונם של אנשים ונכסים, נסיונות נמשכים לפשיעה פיננסית, כמו גם דגש גובר על ציות לרגולציות. אנו מאמינים כי נייס נמצאת בעמדה הטובה ביותר לניצול ההזדמנויות הנובעות ממגמות אלה" סיכם מר ברגמן.
תחזית החברה המעודכנת לשנת 2011 והצגת התחזית לרבעון השלישי של השנה: תחזית לשנת 2011: החברה מעלה את תחזית ההכנסות non-GAAP לשנת 2011 לטווח שבין 785 ל-805 מיליון דולר. הרווח למניה non-GAAP בדילול מלא צפוי להיות בטווח שבין 2.00 דולר ל-2.08 דולר.
תחזית לרבעון השלישי 2011: החברה מצפה כי ההכנסות על בסיס non-GAAP לרבעון השלישי של שנת 2011 יהיו בטווח שבין 197 ל- 203 מליון דולר, וכי הרווח למניה non-GAAP בדילול מלא יהיה בטווח שבין 0.50 דולר ל-0.54 דולר.