חברת טופ אימג’ סיסטמס (תל אביב ונאסד"ק: TISA), מובילה בפיתוח ושיווק פתרונות לניהול וקליטת מסמכים, מדווחת היום כי נבחרה על ידי HML, שהינה קבוצה פיננסית המתמחה במתן משכנתאות, הלוואות וחסכון, לספק את פתרון ניהול הדואר של טופ אימג’, המבוסס על פלטפורמת ה-eFLOW. HML מספקת שירותים ללמעלה מ-45 מוסדות פיננסיים בבריטניה ואירלנד ומנהלת כ-43 מיליארד ליש"ט.
פתרון ניהול הדואר הדיגיטלי של טופ אימג’ יוטמע באחד מארבעת האתרים המרכזיים של HML בסקיפטון, יזהה באופן אוטומטי ויסווג מסמכים עסקיים חשובים בהפצה אלקטרונית למחלקות השונות. HML בחרה בפתרון של טופ אימג’ מתוך מטרה ליעל את השירות ללקוחות תוך הפחתת העלויות התפעוליות.
קים בריין, מנהלת טכנולוגיות ואוטמציה ב-HML ציין: "אנו מעוניינים להגביר את שירות הלקוחות ולרענן את המערכות בארגון כדי להתמודד עם האתגרים הקיימים והעתידיים בשוק שלנו. כחלק מהתהליך זיהינו את הצורך בשיטה לסיווג מסמכים וטופ אימג’ הוכיחה שפלטפורמת ה-eFLOW שלה בשלה, גמישה ומסוגלת לספק לנו את מה שאנו צריכים. אנו מצפים לעבודה משותפת ופוריה עם החברה לסיום יעיל של הפרויקט בחודשים הקרובים".
"אנו שמחים מאד לצרף את HML לרשימת הלקוחות ההולכת וגדלה בתחום הבנקאות והפיננסים ציין ד"ר עידו שכטר, מנכ"ל טופ אימג’. אנו מצפים לעבודה משותפת, ארוכה ומשגשגת עם HML ואנו בטוחים שהמשך ההשקעה שלנו בפתרון ה-eFLOW יעניק להם ערך מוסף. פתרון ניהול הדואר הדיגיטלי לתהליך הלוואה הוא פתרון מדרגה ראשונה בתחום אפליקציות ה-ECM לסיוע לבנקים לשפר את שירות הלקוחות תוך התאמה לדרישות הרגולטוריות והפחתת העלויות לארגון".