הבורסה בת"א תפתח את יום המסחר השני לשבוע, על רקע העליות אתמול ובהמתנה לראות את הכיוון שירשמו בורסות העולם, שם ייפתח היום שבוע המסחר. בכירי האיחוד האירופי, הבנק המרכזי של אירופה והנציבות האירופאית יקיימו היום דיון חירום, על רקע החשש כי משבר החוב יגלוש גם לאיטליה, הכלכלה השלישית בגודלה בגוש.
אפסילון בסקירה מאמש: המחירים הנוכחיים של המניות יצרו קרקע נוחה לתקופה של מאניה בזמן הקרוב. עידן אזולאי: הירידות בחודשיים האחרונים הביאו את חלק ממדדי המניות בעולם להיסחר ברמתם הנמוכה ביותר מזה שנים רבות במונחים יחסיים.
דלק רכב תרכז עניין לאחר שאמש דיווחה כי היא מנהלת מו”מ לרכישת השליטה קמור מוטורס, שהגיבה בעליות חדות, לפי שווי חברה כולל של 245 מיליון ש”ח.
ארקו החזקות הודיעה אמש, כי ההלוואה שניתנה לתאגיד בארה"ב בדצמבר 2007 , אשר בבעלותו מקרקעין בשטח של כ 1,700 דונם עליו מתוכנן פרוייקט מגורים ומגרשי גולף, נפרעה במלואה והתקבלו כל הכספים. ארקו העמידה הלוואת מזאנין בריבית שנתית של 20% פלוס השתתפות ברווחים, בסך של כ 4.9 מיליון דולר.
באיגוד המליצו אמש על 2 מניות ל”קניה”: אינקרדימייל ופי.סי.בי טכנולוגיות. על אינקרדימייל: מעריכים את שווי מניית החברה ב- 50 ₪, הגבוה בכ- 110% ממחיר המניה הבוקר. על פי.סי.בי: מעריכים את שווי מניית החברה בכ- 6.9 ₪, כ- 42% מעל למחירה בבורסה.
פסגות השיקו אמש סקירה על וילי פוד: הזדמנות קנייה בהערכת שווי שמרנית ולמרות אי ודאות בצמיחה עתידית. עמידה של החברה בצמיחה ובשיעורי הרווחיות שהציגה בעבר וכן הצלחת החדרת מוצרים חדשים לישראל ובהמשך לארה"ב, צפויים להוביל לעדכון מחיר היעד כלפי מעלה. נכון להיום, מחיר היעד עומד על 23.81 ש"ח.