יאיר סרוסי, יו"ר פועלים שוקי הון, הודיע על צירופם של עמירה דותן וחן ליכטנשטיין לדירקטוריון החברה.

 

עמירה דותן, תא"ל במיל’ וחברת כנסת לשעבר, פועלת רבות בתחום יישוב סכסוכים, הן כבעלים ומנהלת של חברות בתחום זה והן כיו"ר המכון האקדמי לחקר יישוב סכסוכים וגישור של המסלול האקדמי במכללה למנהל. כמו כן, היא מכהנת כדירקטורית ב"קרדן טכנולוגיות" ופעילה במספר תפקידים ציבורים. בעברה שימשה כדירקטורית ב"מבטח שמיר" ובתעשייה האווירית.

 

ד"ר חן ליכטנשטיין הינו סמנכ"ל משאבים גלובליים ופיתוח עסקי במכתשים אגן, ובמסגרת תפקידו, אחראי הן על תפעול הקבוצה והן על הפיתוח העסקי והרחבת פעילות הרכישות והמיזוגים, לרבות כניסה לשווקים גיאוגרפיים חדשים. בעבר כיהן ליכטנשטיין כסגן נשיא ומנהל בכיר בתחום המיזוגים והרכישות בבנק ההשקעות גולדמן סאקס בניו-יורק ובלונדון. הוא בעל תארי דוקטור במנהל עסקים ומשפטים מאוניברסיטת סטנפורד.

 

יאיר סרוסי אמר: "אני שמח על הצטרפותם של עמירה דותן וחן ליכטנשטיין, שהם בעלי ניסיון ניהולי עשיר ויתרמו לחיזוק דירקטוריון החברה. חיזוקו חשוב גם לאור העובדה שהנהלת פועלים שוקי הון, בראשות המנכ"ל אמיר אביב, מובילה תנופת עשייה בכל תחומי הפעילות של החברה, כמו לדוגמא קרן התשתיות שפועלים שוקי הון השיקה לאחרונה בשיתוף כלל ביטוח". 

 

פועלים שוקי הון הינה זרוע הבנקאות להשקעות של בנק הפועלים, הפועלת משנת 1990. החברה מתמקדת בתחומי בנקאות השקעות (מיזוגים ורכישות, גיוסי הון בארץ ובחו"ל וכו’), Private Equity והשקעות ישירות. לחברה פעילות משותפת עם בנק ההשקעות האמריקני William Blair & Company וכן שיתוף פעולה בהודו עם Yes Bankונוכחות בסין, באמצעות חברת פועלים אסיה דיירקט המעניקה שירותי בנקאות השקעות, ייעוץ אסטרטגי ופיתוח עסקי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש