חברת גליקומיינדס (Ltd. GLCM.TA Glycominds) הודיעה על אבן-דרך משמעותית וצעד חשוב נוסף בדרך להתאמה אישית של הטיפול התרופתי לחולי טרשת נפוצה: החברה, המפתחת ומוכרת טכנולוגיה ייחודית ופורצת דרך לאבחון מוקדם וניהול של מחלת טרשת נפוצה, דיווחה בסוף השבוע על הצלחה בתוצאות הניסוי הקליני של בדיקת ה-gMS®Pro CDMS לחיזוי התקפים קליניים בחולי טרשת נפוצה.
תוצאות הניסוי, שהתקיים במרכז לחקר טרשת נפוצה של קטלוניה בבית החולים של אוניברסיטת Vall d’Hebron בברצלונה הראו כי חולים שחוו ארוע נירולוגי ראשון והיו חיוביים בבדיקה של גליקומיינדס חוו אירוע קליני שני באיבר נוסף בגוף בתוך שנתיים (ביחס סיכון HR=1.8 ובמובהקות סטטיסטית P=0.01) ובתוך 5 שנים (ביחס סיכון HR=1.5 ובמובהקות סטטיסטית P=0.03). כמו כן, נמצא כי 50% מהחולים שאובחנו כחיוביים בבדיקת ה-gMS®Pro CDMS הידרדר מצבם לאירוע קליני שני (CDMS) בתוך 3 שנים, וזאת בהשוואה ל-50% מחולי טרשת נפוצה שאובחנו כשליליים בבדיקת הניבוי של גליקומיינדס ומצבם הידרדר לאירוע קליני שני (CDMS) רק לאחר 7 שנים. בדיקת ה- gMS®Pro CDMS נמצאה כבעלת ערך קליני רב לחולי טרשת נפוצה בשלב המקדמי של המחלה (CIS) גם בשילוב אבחון MRI ונמצאה בעלת תרומה יחודית מעבר ל-MRI (יחס סיכון HR=1.3 ובמובהקות סטטיסטית P=0.001).
תוצאות הניסוי הקליני הוצגו בסוף השבוע האחרון במסגרת הכנס האמריקאי המוביל בתחום הטרשת הנפוצה (CMSC) ומהוות הוכחה נוספת לתוצאות קליניות קודמות שהראו אף הן יכולת חיזוי התקפים קליניים עבור חולים בשלב המחלה הראשוני.
בדיקת ה-gMS®Pro CDMS הינה בדיקת הדם השלישית שפיתחה גליקומיינדס, ולאחר השלמת פיתוחה וקבלת הרגולציה תכנס למרכז ה gMS® של החברה הכולל היום שתי הבדיקות המאושרות לשיווק והנמכרות בארה"ב: בדיקת ה- gMS®Dx לאבחון קיומה של המחלה; ובדיקת ה- gMS®Pro EDSS לחיזוי ההידרדרות במחלה וצבירת נכויות.
ד"ר ניר דותן, מנהל טכנולוגי ראשי וסמנכ"ל הפיתוח של גליקומיינדס, מסר כי "הצלחת הניסוי וההוכחה שבדיקת ה-GMS Pro/CDMS מנבאה בשלב מוקדם וקריטי התקפים קליניים צפויים מהוות הוכחה נוספת ליכולת היחודית ואת יתרונה המשמעותי של טכנולוגיות הגליקן באבחון וניהול טרשת נפוצה".