הבנק הבינלאומי משיק פיקדון מובנה לתקופה של 25 חודשים, עם מענק המותנה בעליית סל מדדי מניות בארה"ב ורוסיה. המענק יחושב כממוצע תצפיות רבעוני של ביצועי המדדים. במידה ושיעור שינוי הסל הינו חיובי - הלקוח מזוכה במענק בשיעור של 70% משיעור שינוי הסל.
סל המדדים מורכב מ: (SPX) Index S&P 500 - ארה"ב- (500 חברות גדולות ומובילות המייצגים את כל ענפי התעשייה בארה"ב) . RUSSIAN DEPOSITARY Index (RDXUSD) – רוסיה – (15 החברות הגדולות והסחירות ברוסיה, הנסחרות בדולר ארה"ב בבורסה של לונדון. המדד מוטה אנרגיה – נפט וגז (65%) וסחורות בסיס (20%)) .
הסל מורכב משני המדדים בחלוקה שווה – משקלו של כל מדד הינו 50% .
הבינלאומי נמסר כי הפיקדון מאפשר ללקוח להשקיע בשתי המעצמות הגדולות: רוסיה - יצרנית הנפט הגדולה בעולם שהיא גם יצואנית מובילה של סחורות וארה"ב, שהיא הכלכלה הגדולה בעולם והיבואנית הגדולה ביותר.
קרן הפיקדון מובטחת. סכום המינימום נקבע ל - 10,000 ₪. ניתן להפקיד עד ה- 14.4.11.