דנה עזריאלי, יור עזריאלי קבוצה<br>קרדיט: זיו קורן
דנה עזריאלי, יור עזריאלי קבוצה קרדיט: זיו קורן

קבוצת עזריאלי מודיעה על פתיחתו של פאלאס עזריאלי ראשון לציון, בית הדיור המוגן החמישי של רשת פאלאס, בהשקעה של כ-600 מיליון שקל. המהלך מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית הצמיחה של הקבוצה בתחום הדיור המוגן, הנחשב לאחד ממנועי הצמיחה המרכזיים שלה, זאת, בין היתר לאור מגמות דמוגרפיות ארוכות טווח והביקוש הגובר לפתרונות מגורים ושירותים מתקדמים לבני הגיל השלישי.

המתחם החדש כולל 274 יחידות דיור ומצטרף לארבעת בתי הרשת הפועלים כיום בתל אביב, ברעננה, במודיעין ובלהבים. עם פתיחתו, תפעיל רשת פאלאס קרוב ל-1,500 יחידות דיור בפריסה ארצית.

פאלאס ראשון לציון, תוכנן כמתחם מגורים ושירותים מקיף, הכולל אגף מדיקל, בריכת שחייה, מרכז ספורט וספא, מתחמי תרבות ופנאי, מסעדה וקפיטריה, מתחם Rooftop לאירועים ולהופעות ומרכז מסחרי. את תחום הקולינריה והגסטרונומיה ילווה השף ישראל אהרוני.

שוק הדיור המוגן בישראל ממשיך להתרחב בשנים האחרונות, על רקע העלייה בתוחלת החיים, הגידול באוכלוסיית בני הגיל השלישי והעדפתם של יותר ויותר מבוגרים לפתרונות מגורים המשלבים עצמאות, קהילה ושירותים מתקדמים תחת קורת גג אחת.

דנה עזריאלי , מנכ"לית קבוצת עזריאלי : "ישראל נמצאת בעיצומו של שינוי דמוגרפי משמעותי, ואנו מאמינים שלדיור המוגן יש תפקיד מרכזי במתן מענה לצרכים המשתנים של בני הגיל השלישי. פתיחת פאלאס ראשון לציון הינה חלק מהמחויבות ארוכת הטווח שלנו להמשיך להשקיע בתחום ולהרחיב את פעילות הרשת, לצד יצירת קהילות איכותיות המאפשרות לדיירים ליהנות מחיים עצמאיים, עשירים בתוכן ובפעילות, בסביבה המעניקה ביטחון, שייכות ואיכות חיים. מבחינתנו, מדובר לא רק בהקמת בית חדש, אלא בהמשך בניית תשתית חברתית משמעותית לדורות הבאים."

איריס כהן, מנכ"לית רשת פאלאס מקבוצת עזריאלי , מסרה: "פאלאס ראשון לציון הוא בית שמגלם את תפיסת הדיור המוגן שאנו מובילים - שילוב בין מגורים איכותיים, שירותים רפואיים מתקדמים, חיי קהילה עשירים ומעטפת שירותים רחבה. אנו גאים להרחיב את פעילות הרשת ולהמשיך להעניק לדיירינו סביבת מגורים המותאמת לצרכים המשתנים של בני הגיל השלישי."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש