הראל ויזל, מנכל ובעלים קבוצת פוקס<br>קרדיט: דימה טליאנסקי
הראל ויזל, מנכל ובעלים קבוצת פוקס קרדיט: דימה טליאנסקי

קבוצת פוקס דיווחה היום (ה’) כי התקשרה בהסכם הפצה מחייב עם Dyson Technology Limited ו-Dyson Technology B.V להפצה ולשיווק של מוצרי דייסון בישראל.

במסגרת ההסכם נקבע כי החברה תמונה כמפיץ יחיד של מוצרי דייסון בישראל, כאשר משך ההתקשרות הינו לתקופה של חמש שנים.

"עסקה זו מהווה כניסה ראשונה של החברה לתחום מוצרי האלקטרוניקה, והחברה רואה בה נדבך חשוב לגיוון הפורטפוליו של מותגיה והרחבת תחומי פעילותה. לצד פעילותה כמפיץ של מוצרי דייסון והפעלת אתר סחר מקוון, בכוונת החברה לפתוח במהלך שנת 2026 לראשונה בישראל חנות דגל של המותג דייסון בביג גלילות", כך נמסר מהחברה.

דייסון, אשר נוסדה בבריטניה בשנת 1993, הינה חברת טכנולוגיה גלובלית מובילה, שמשרדיה הראשיים בסינגפור ומרכזי מחקר ופיתוח מרכזיים בבריטניה ובאסיה. פעילותה העיקרית כוללת מחקר, פיתוח וייצור של מגוון רחב של מוצרי חשמל חדשניים ומתקדמים, ובהם שואבי אבק, מוצרי טיפוח שיער, אוזניות, מערכות לטיהור אוויר, תאורה וייבוש ידיים. דייסון פועלת בלמעלה מ-80 מדינות ברחבי העולם.

הראל ויזל, בעלים ומנכ"ל קבוצת פוקס: "אנו נרגשים לשתף פעולה עם דייסון לתמוך ולהרחיב את פורטפוליו הטכנולוגיות פורצות הדרך שלה. מהלך זה מסמן כניסה ראשונה של הקבוצה לתחום מוצרי האלקטרוניקה ושיתוף פעולה עם אחד ממותגי הטכנולוגיה המובילים בעולם. שותפות חדשה זו משקפת את האמון הרב שניתן בקבוצת פוקס ואת מימוש חזונה להתרחב לתחומי פעילות חדשים ולהרחיב את הצעת הערך של החברה לצרכנים בישראל."

מחברת דייסון מסרו: "אנו מצפים לפתיחתו של פרק חדש. שותפות זו מדגישה את המחויבות שלנו ללקוחותינו. יחד נציג טכנולוגיות חדשניות של דייסון המציעות פתרונות לאתגרי היומיום בשנת 2026 ואילך."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    ויזל- איש עסקים שלא נח לרגע. אך לעניין דייסון

    אני הרבה יותר מרוצה מ שארק אחרי שהתנסיתי שנים בדייסון. הייחוד של דייסון - עיצובים מרשימים. בזה זה נגמר.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • חגיתת
    • 05/02/2026 10:11