קרדיט: depositphotos/lucidwaters
קרדיט: depositphotos/lucidwaters

מטוס הבואינג 747-8 אינטרקונטיננטל (בתצורת נוסעים) החל היום בהצלחה את תוכנית טיסות המבחן שלו, כשהמריא משדה התעופה פיין פילד שבאוורט וושינגטון לקול תרועות אלפי עובדים, לקוחות, ספקים ומנהיגי הקהילה. במטוס נחת 4 שעות ו-25 דקות לאחר מכן בשדה התעופה של בואינג בסיאטל. טיסת הבכורה של מטוס ה-747-8 אינטרקונטיננטל מציינת את תחילת תוכנית טיסות המבחן שתסתיים ברבעון הרביעי של השנה.

 

הטייס הראשי מארק פוירשטיין וטייס המשנה פול סטמנר המריאו בחבר החדש במשפחת ה-747 בשעה 9:59 בבוקר ונחתו בשעה 2:24 אחה"צ, זמן מקומי. פוירשטיין אמר כי זוהי זכות להטיס מטוס כה נהדר בטיסת הבכורה שלו וזהו כבוד גדול לחלוק יום זה עם אלפי הגברים והנשים שתכננו ובנו את המטוס.

 

טיסת הבכורה פותחת את תוכנית טיסות המבחן בת למעלה מ-600 שעות טיסה למטוס ה-747-8 קונטיננטל החדש. המטוס טס במסלול מעל למזרח מדינת וושינגטון ועבר ניסויי ביצועים. במטוס הגיע לגובה שיוט של 19,000 רגל (5,791 מטרים) ומהירות של עד 250 קשר או כ-288 מייל לשעה (463 קילומטרים לשעה).

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש