חיים סיבוני, מנכל פורסייט<br>קרדיט: יח"צ
חיים סיבוני, מנכל פורסייט קרדיט: יח"צ

ההודעה שהוציאה פורסייט היום (ב’) משקפת כי גם כאשר כפיר זילברמן יצא מהחברה, ה-DNA שלו נשאר. כפי שניסתה לרכב על משבר הקורונה כאשר ערכה פיילוט לגילוי הנגיף בקופות החולים, נראה כי אין טרנד שעליו החברה לא פוסחת, והיום פורסייט הודיעה על הסכם אסטרטגי עם חברת בינה מלאכותית מובילה למסחור פתרונות מתקדמים לתחבורה חכמה.

פורסייט מנסה, לא פחות, לתפוס שתי ציפורים במכה: גם את תחום הבינה המלאכותית וגם את תחום התחבורה החכמה. אלא שניסיון העבר מצביע כי שום דבר מהטרנדים לא בא לידי ביטוי בשורה התחתונה. בתחילת דרכה הציבורית פורסייט רכבה על ההתלהבות של חזון הרכב האוטונומי והגיעה בפברואר 2021 לשיא בשווי חברה של 2.4 מיליארד שקל. אולם העיכובים במימוש החזון ריסק את החברה לשווי של 42 מיליון שקל.

אחרי שרשמה הפסד של 4.7 מיליון דולר במחצית הראשונה השנה, פורסייט הודיעה היום כי חתמה על הסכם שיתוף פעולה אסטרטגי רב-שלבי עם China Ltd, שנסחרת בשנזן ולפי ההודעה יש לה הכנסות שנתיות של מיליארד דולר. החברה הסינית מציעה פתרונות תחבורה חכמים באמצעות G5, האינטרנט של הדברים (IoT) ובינה מלאכותית לתכנון עירוני ומערכות חכמות. "הצדדים שואפים לפתח ולמסחר פתרונות תחבורה חכמה ועיר חכמה מתקדמי ם. פורסייט מאמינה כי שיתוף פעולה זה ימנף את טכנולוגיית תפיסת המרחב התלת-ממדית שלה, יחד עם IoT, מחשוב ענן ופלטפורמות מחשוב קצה.

"שילוב טכנולוגיית תפיסת המרחב התלת -ממדית של פורסייט בפתרונות התחבורה החכמה שלנו תואם
באופן מושלם את מחויבותה של CDG לחדשנות ובטיחות . שיתוף פעולה זה מאפשר לנו להציע ללקוחותינו
יכולות תפיסת מרחב חדשניות הפועלות ביעילות בתנאים סביבתיים שונים," אמר מר Dong Xuewu, סגן
נשיא CDG.

"הטכנולוגיה של פורסייט מציעה שילוב ייחודי של חישה לטווח ארוך , ענני נקודות ברזולוציה גבוהה ויעילות כלכלית המבדלים אותה בעולם מערכות תפיסת המרחב לרכב. בשיתוף פעולה עם CDG, אנו שמחים להציע פתרון תפיסת מרחב תלת-ממדית קניינית שניתן להתאימו למגוון רחב של יישומי תחבורה חכמה ותשתיות חכמות", אמר אורן בר-און, מנכ"ל פורסייט אסיה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    חברה בכאילו

    תופסים כבשים שיטתיים לחליבה

    • אלה
    • 25/09/2024 09:09