חברת אזורים בחרה בפלטפורמה CIP של Avramento Group כפלטפורמה לניהול הפעילות הדיגיטלית של החברה לשנת 2011. זו השנה השניה ברציפות שאזורים עושה שימוש במערכת ה-CIP של אברמנטו לניהול הפרסום הדיגיטלי שלה כאמצעי להשגת לידים ומכירות.
מערכת ה-CIP שפותחה ע"י אברמנטו הינה מערכת פורצת דרך המאפשרת ללקוחות המפרסמים לקבל ההחלטות ברמת הניהול השוטף של הקמפיין ותמיכה בקבלת ההחלטות ברמה הפרסומית והשיווקית-אסטרטגית.
ריקי לויסמן, מנהלת אגף שיווק, חברת אזורים מסרה כי "הניסיון הבינלאומי והמקומי של אברמנטו גרופ, והשימוש במערכת הCIP מאפשרים לנו לשלוט ולשנות נתונים באופן דינמי בהיבטים הפרסומיים וברכש וניהול המדיה, תוך שליטה ובקרה על מספר רב של משתני הקמפיין בו זמנית וניתוח מעמיק של משתני הקמפיין הרלוונטיים לנו ושהוגדרו על ידנו.”