וול סטריט צפויה לפתוח את יום המסחר ביציבות במדדים המובילים. מדד הנאסד"ק רשם אמש רצף חיובי של 8 ימי מסחר וחתם בעליה של 0.9% בכך הוא רושם את רצף העליות הטוב ביותר שלו השנה.
עונת הדוחות נמשכת עם מספר חברות שדיווחו לפני המסחר (הרחבה בהמשך), לאחר המסחר השוק ימתין לדוחות דיסני (DIS), קורטבה (CTVA), טייק 2 אינטרקטיב (TTWO), פרנקו נבדה (FNV), אם גי אם ריזורטס (MGM) אפירם (AFRM) ועוד.
באירופה עליות שערים במדדים המובילים, הדקס הגרמני מוסיף כ- 0.3%, הקאק הצרפתי מוסיף כ-0.4% הפוטסי הבריטי מוסיף 0.1%.
באסיה למרות מגמה חיובית בארה"ב הבורסות נצבעו הבוקר באדום, הניקיי ירד ב- 0.33%, הקוספי הקוריאני איבד 0.9%, הונג קונג ירדה 0.6% ושנחאי נחלשה ב-0.15%.
חבית נפט מסוג WTI ממשיכה לצנוח גם היום, יורדת 1.5% לרמה של 76.1 דולר.
מניות בכותרות
טבע (TEVA) פספסה קלות בשורת הרווח ועמדה בתחזית ההכנסות. החברה מעלה את תחזית ההכנסות לשנה כולה, המניה עולה כ-3% במסחר המוקדם.
אי ביי (EBAY) מאבדת כ-8% במסחר המוקדם לאחר שפרסמה דוחות שעקפו את התחזיות אל מול תחזית חלשה להמשך השנה.
רובינהוד (HOOD) מאבדת כ-8% במסחר המוקדם לאחר שפרסמה דוחות חלשים לרבעון השלישי של השנה עם פספוס בהכנסות.
רובלוקס (RBLX) מזנקת מעל 14% במסחר המוקדם לאחר שפרסמה דוחות עם הכנסות שעקפו את התחזיות והפסד קטן מהצפי.