אמנון שעשוע<br>קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל
אמנון שעשוע קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל

יצרנית מכוניות הספורט פורשה וחברת הטכנולוגיה מובילאיי Mobileye (סימול: MBLY) דיווחו על שיתוף פעולה אסטרטגי לייצור סדרתי של פתרונות ADAS פרימיום.

בדגמים עתידיים, פורשה מתכננת להציע סיוע אוטומטי ופונקציות ניווט-על-טייס המבוססות על פלטפורמת הטכנולוגיה Mobileye SuperVision.

"מובילאיי היא אחת הספקיות המובילות בעולם של פונקציות נהיגה אוטומטיות. הטכנולוגיה הזו תעזור לנו להתקדם עם האסטרטגיה שלנו של יוקרה מודרנית וספורטיבית", אמר אוליבר בלומה, יו"ר פורשה. "אנחנו משלבים מוצר יוצא מן הכלל עם חוויה אישית מאוד. הרצונות ואורח החיים של לקוחותינו חשובים לנו. אנחנו רוצים לעלות על הציפיות שוב ושוב - וזה בדיוק מה שאנחנו עושים עם שותפים ברמה עולמית כמו מובילאיי".

פורשה תיקח תפקיד מוביל בשילוב המלא של Mobileye SuperVision בדגמים העתידיים שלה. כדי להבטיח חווית נהיגה ראויה למותג, המערכות ישולבו ויכוונו על ידי מהנדסי פורשה. המערכת המנטרת את תשומת הלב של הנהג תותאם גם היא על ידי המומחים של החברה. כך גם לגבי השילוב שלו בממשק המשתמש האינטואיטיבי של מערכת ניהול התקשורת של פורשה.

"אנו שמחים לעבוד יחד עם פורשה כדי להביא את הדור הבא של טכנולוגיית הנהיגה ללקוחות ברחבי העולם", אומר פרופ’ אמנון שעשוע, נשיא ומנכ"ל מובילאיי. "כמו פורשה, אנחנו מונעים על ידי מטרה של שימוש בחידושים טכנולוגיים כדי לשפר את חווית הנהיגה ברמה עולמית. פיתחנו את מערכת Mobileye SuperVision כדי לשפר את הבטיחות באמצעות האינטראקציה הסינרגטית של הנהג והרכב".

"ברוב המצבים, נהגים ימשיכו לרצות לנהוג בפורשה בעצמם בעתיד - ויוכלו לעשות זאת בכל עת. עם זאת, ישנם היבטים מסוימים של נהיגה אוטומטית חלקית שאנו מעוניינים בהם. מערכות חכמות כמו טכנולוגיית Mobileye SuperVision יכולות לסייע לנהג במצבים יומיומיים, למשל בכך שלא צריך להחזיק את ידיו על ההגה כל הזמן בפקקים," אמר מייקל שטיינר, חבר מועצת המנהלים למחקר ופיתוח בפורשה וראש הפיתוח בקבוצת פולקסווגן.

בתחום פונקציות הנהיגה האוטומטיות, קבוצת פולקסווגן כבר משתפת פעולה עם בוש וקוואלקום ובסין עם Horizon Robo.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש