שבוע המסחר מעבר לים צפוי להיפתח רק ביום שלישי כאשר ביום שני לא יתקיים מסחר ביום שני בארה"ב בשל יום הנשיא.

קודם לכן, מחר בשעה 16:00 בנק ישראל צפוי לפרסם את גובה הריבית במשק כאשר העלאת הריבית היא עובדה מוגמרת, אך עולה שאלה בכמה. עד לאחרונה הקוצנזוס היה להעלאת ריבית של 0.25%, אך נתוני האינפלציה בינואר ופיחות השקל שעלול להתגלגל לעלייה באינפלציה, עשויים להביא את בנק ישראל להעלאת ריבית גבוהה יותר של 0.5%.

מעבר לים, ביום שלישי יפורסם מדד PMI (מדד מנהלי הרכש) בשעה 16:45. בשעה 17:00 באותו היום יפורסם מדד מכירות הבתים הקיימים בארה"ב.

ביום חמישי יפורסם בשעה 15:30 נתון הצמיחה של הכלכלה האמריקאית (GDP), ובמקביל יפורסמו נתוני התביעות הראשוניות לדמי אבטלה בארה"ב.

ביום שישי יפורסם בשעה 15:30 מדד PCE בארה"ב - מדד המחירים להוצאה פרטית. המדד בוחן, בין היתר, עד כמה האינפלציה התגלגלה אל משקי הבית באמצעות בחינת השינוי של ההוצאות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש