קרדיט: depositphotos/bernardbodo
קרדיט: depositphotos/bernardbodo

ענקית הטכנולוגיה אפל פרסמה הלילה (ה’) לאחר המסחר את הדוחות לרבעון השלישי, ועקפה את התחזיות, גם ברווח וגם בהכנסות. אלא שהדוח התקבל תחילה בשוק באכזבה בשל חולשה במכירות האייפון וממגזר השירותים. המניה איבדה 3% במסחר המאוחר.

אפל רשמה הכנסות של 90.1 מיליארד דולר על רווח של 1.29 דולרים למניה, מעל לתחזיות להכנסות של 88.76 מיליארד דולר על רווח של 1.26 דולרים למניה.

ההכנסות ממכירת אייפונים הסתכמו ב-42.63 מיליארד דולר, מתחת לתחזיות להכנסות של 43.21 מיליארד דולר. ההכנסות מהאייפדים הסתכמו ב-7.17 מילי ארד, גם כן מתחת לתחזיות להכנסות של 7.94 מיליארד דולר.

הכנסות משירותים הסתכמו ב-19.19 מיליארד דולר, לעומת התחזיות להכנסות של מעל 20 מיליארד דולר ברבעון. דווקא ההכנסות ממכירות המחשב האישי (MAC) ומכירות ממוצרים אחרים עלו על התחזיות.

המניה צמצמה ירידות של 5% במסחר המאוחר לירידה של כ-1%.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש