קרדיט: depositphotos/bernardbodo
קרדיט: depositphotos/bernardbodo

סטימצקי משיקה אפליקציה חדשה להדפסת תמונות דיגיטלית היישר מהאייפון. האפליקציה החדשה שפותחה בשיתוף עם חברת OnO Apps תאפשר לכל בעלי האייפון לפתח את התמונות היישר מהאייפון ולשלוח אותן לכל כתובת בארץ באמצעות שליח או בדואר.

יפתח כהן, מנכ"ל סטימצקי דיגיטל, מציין כי מדובר בשירות חדשני ומרגש - היכולת לצלם רגע חשוב, בכל מקום בארץ ובעולם, ובלחיצת כפתור לקבלו מודפס במהירות לכל כתובת בארץ. רשת סטימצקי מרחיבה ללא הרף את מגוון השירותים המוצעים לקהל לקוחותיה וכיום ניתן להנציח גם חוויות מצולמות מהסלולר כמו מכל מדיה דיגיטלית אחרת.

אור קוברסקי מחברת OnO Apps מציין שמהרגע הראשון בו החל תהליך פיתוח האפליקציה הקונספט היה "פיתוח אמוציונאלי של תמונות – צילמתי, התרגשתי, פיתחתי". קונספט זה הוביל לכך שהאפליקציה פשוטה ומהירה מאוד לתפעול, ומשתמש מנוסה מסוגל לשלוח תמונות לפיתוח בתוך כמה שניות בודדות"

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש