הכנסות החברה (Non-GAAP) ברבעון עלו בכ-20.9% לשיא של 118.4 מיליון דולר, לעומת 98.0 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח התפעולי (Non-GAAP) הגיע לשיא של 21.0 מיליון דולר, עליה של יותר מ-3 מיליון דולר, מ-17.9 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה (Non-GAAP) עלה בכ-23.5% לכ-17.0 מיליון דולר - 0.31 דולר למניה בדילול מלא, מ-13.7 מיליון דולר - 0.27 דולר למניה בדילול מלא ברבעון המקביל אשתקד.
רוני על-דור, נשיא ומנכ"ל סאפיינס, אמר: "ההכנסות ברבעון השלישי של השנה צמחו בכ-21%, לעומת הרבעון המקביל אשתקד, והגיעו לשיא של כ-118.4 מיליון דולר Non-GAAP, לצד שיא ברווח התפעולי Non-GAAP של כ-21 מיליון דולר ורווחיות תפעולית של 17.7%.
אנו ממשיכים לחזק את מעמדה המוביל של סאפיינס לחברות הביטוח בכל הגדלים בתחום המתפתח של פתרונות תוכנה, הן בתחום הביטוח האלמנטרי והן בתחום ביטוח חיים. אנו מגדילים את עסקינו על-ידי הוספת לקוחות חדשים, ובנוסף מתרחבים על-ידי מכירת פתרונות נוספים ובאמצעות מכירות צולבות ללקוחות קיימים, כאשר במקביל אנו מתמקדים בהמשך קידום סל הפתרונות שלנו, מתוך מחויבות להצלחת לקוחותינו. התוצאות החזקות שהצגנו ברבעון השלישי של השנה הינן תוצאה ישירה של יישום מוצלח של האסטרטגיה שלנו לצמיחה עקבית בהכנסות ושיפור הרווחיות התפעולית.
אנו מאשררים את תחזית ההכנסות לשנת 2021 בטווח של 466-461 מיליון דולר Non-GAAP וצופים להגיע לאזור אמצע הטווח. במקביל, אנו מעלים את תחזית הרווח התפעוליNon-GAAP מהתחזית הקודמת של 17.2%-17.5% ל-17.4%-17.5%."