יום המסחר האחרון לשבוע נפתח במגמה מעורבת, אחרי שהמסחר בניו יורק הסתיים אמש בעליות קלות, והמסחר בבורסה המקומית נסגר במגמה מעורבת. עונת הדוחות מגיעה לשיאה עם שלל דיווחים הצפויים היום. תל אביב 35 עולה 0.1%, תל אביב 125 נסחר ללא שינוי ותל אביב 90 נחלש 0.25%.

 

אמש בארה"ב נסחרו השערים במהלך רוב שעות המסחר בירידות קלות. דאו ג’ונס סגר ללא שינוי, S&P 500 עלה בשיעור קל של 0.2%, ונאסד"ק עלה ב-0.6%. באסיה נרשמת מגמה מעורבת הבוקר, על רקע התפרצות חוזרת של קורונה ביפן וחשש מפני סגרים נוספים יורד הניקיי 0.6%, בעוד מדד שנחאי מטפס 2% והנג סנג יורד 0.3%. החוזים העתידיים בניו יורק נסחרים בשעה מוקדמת זו בירידות של עד 0.2%.

 

המניות הדואליות חוזרות לתל אביב בפער חיובי קטן של 0.1%. בצד החיובי, אופקו חוזרת עם פער של 3.5%, אורמת עם פער חיובי של 1.14% ואלביט מערכות עם פער חיובי קטן של 0.4%. מנגד, נייס חוזרת עם פער שלילי של 0.3%, לייבפרסון עם פער שלילי של 0.2% ואיי.סי.אל עם פער שלילי קטן של 0.1% . נציין כי מחוץ למעוף, מניית בריינסווי חוזרת הבוקר עם פער חיובי של 9.5%.

 

עונת הדוחות בתל אביב מגיעה לשיאה ועשרות דוחות לסיכום הרבעון הראשון של 2021 צפויים להתפרסם היום, ביניהם דוחות בנק לאומי, ביג, מספנות ישראל, מגדל ביטוח, שיח מדיקל, גזית גלוב ועוד רבות אחרות. בשבוע הבא תגיע לסיומה עונת הדוחות הנוכחית. 

 

אמש הסתיים המסחר בתל אביב במגמה מעורבת, מדד ת"א 35 עלה 0.64%, ת"א 125 עלה בשיעור של 0.36% ומדד ת"א 90 ירד 0.22%. באשר למדדים הסקטוריאליים, מדד הבנקים הוביל את העליות כשטיפס 0.97%, מדדי הנדלן והתקשורת רשמו עליות קלות של כ – 0.1%. בגזרת הירידות: מדד הנפט והגז ירד 1.31%, מדד הביומד ירד 1.27%, מדד הביטוח ירד כ - 0.60%.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש