רונן שור, מנכל דולומיט ואקסל<br>קרדיט: יח"צ
רונן שור, מנכל דולומיט ואקסל קרדיט: יח"צ

אקסל סולושנס זכתה בפרויקט לאספקת ציוד רשת ביתי עבור ספק תקשורת בישראל, לקוח קיים של החברה. אמש קיבלה החברה הזמנה מהלקוח, לאספקת ציוד רשת ביתי מתקדם הכולל בעיקר נתבי פייבר מתוצרת SagemCom

 

ההזמנה הינה בהיקף כספי של כ- 7.6 מיליון ש"ח לאספקות במהלך עשרת החודשים הקרובים. להערכת החברה, צפויות להתקבל מהלקוח הזמנות נוספות בהיקף שעשוי להיות מהותי לחברה.

 

בינואר הודיעה החברה כי זכתה בפרוייקט לאספקת ציוד רשת ביתי מתקדם בהיקף של כ-1.55 מיליון דולר עבור ספק טלוויזיה רב ערוצית בישראל. אספקת הציוד תארך עד רבעון ראשון 2022 והחברה צופה כי תתקבלנה הזמנות נוספות בהיקף משמעותי.

 

בחודש מרץ קיבלה החברה שתי הזמנות רכש חדשות לרכישת מוצרי Fiber ו-VDSL בסכום מצטבר של כ- 4.75 מיליון דולר לאספקה במהלך שנת 2021 .ההזמנות החדשות התקבלו במסגרת התקשרות בהסכם עם מפעיל תקשורת שנחתם בשנת 2020 לנתבי Fiber ונתבי VDSL.

 

רונן שור מנכ"ל אקסל אומר כי הביקוש לנתבי הפייבר של Sagemcom הולך וגובר לאור הפעילות הגוברת של כל מפעילי התקשורת בישראל בהחלפת הנתבים מהדור הקודם לפייבר. החברה נערכה מבעוד מועד והיא מציעה כיום פתרונות פייבר וסייבר לכל מפעילי התקשורת בישראל. שנת 2021 תביא לידי ביטוי את הגידול בפעילות של כל המפעילים בתחום זה והדבר ישליך באופן מהותי על אקסל.

 

פעילות קבוצת אקסל כוללת ייבוא הפצה ואינטגרציה של מוצרים ושירותים מבוססי טכנולוגיות מתקדמות בתחום הטלקומוניקציה ובכלל זה מוצרים לרשתות תקשורת קווית, אלחוטית ואופטית, מוצרים לתקשורת סלולארית, מוצרי אינטרנט של דברים ("IOT"), שירותי אבטחת מידע, שירותי ענן ופתרונות משרד מתקדמים בעיקר בישראל. בין לקוחות החברה נמנות חברות מובילות כגון בזק, סלקום, הוט, יס, פלאפון תקשורת, נטוויז’ן, פרטנר, גולן טלקום וחברות נוספות

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש