אנליסטית לאומי פרטנרס מעיין בק מרום, מעדכנת את המלצותיה ואת מחירי היעד של מניות אלוני חץ וישרס:
בק-מרום מעלה את ההמלצה למניית אלוני חץ ל"קניה" ואת מחיר היעד ל - 53.5 ₪ למניה, מחיר המשקף אפסייד של 27%: "אלוני חץ מדווחת על תוצאות יציבות יחסית בחברות הקבוצה בישראל, ארה"ב ובריטניה. שיעורי הגבייה נותרו גבוהים, חידושי חוזים מתבצעים בתנאים דומים לטרום המשבר, נרשמה פגיעה קלה ברמת התפוסות בחלק מחברות הקבוצה והתארכות שלבי משאים ומתנים לחידושי חוזי שכירות. אנו צופים כי אמות ו - CARR יפגעו בטווח הבינוני מהמשבר בהתאם לתרחיש הבסיס שלנו לנדל"ן המשקלל פגיעה עתידית במחירי השכירויות בהתאם להתפלגות השימושים בכל חברה. אנרג’יקס מתקדמת כמתוכנן הן בהנבת הפרויקטים הפעילים והן בהקמת ופיתוח הצבר שבשלבי היזום השונים. כמו כן, פעילות הנדל"ן בבריטניה כוללת 7 נכסים עד כה, כולל שניים בקיימברידג’ בתחום ה-life science שנרכשו לאחרונה. אלוני הזרימה כ - 350 מיליון ליש"ט לפעילות עד כה ומתכננת להמשיך לאתר הזדמנויות ולהגדיל את ההשקעה עד ל - 0.5 מיליארד ליש"ט".
עוד מציינת בק-מרום כי "בשנת 2020 חילקה החברה דיבידנד לפי התוכנית שקבעה טרם המשבר. אלוני תחלק דיבידנד נוסף בגין שנת 2020 שיעמוד יחד עם הדיבידנד השוטף על 136 אג’ למניה. החברה הודיעה שסכום הדיבידנד השוטף לשנת 2021 יגדל ב-5% לעומת שנת 2020".
באשר למניית ישרס, בק-מרום קובעת מחיר יעד בגובה 657 ₪ למנייה, מחיר המשקף אפסייד של 6.5% ומותירה את ההמלצה על "החזק". "תוצאות הרבעון הרביעי מבטאות את השפעת הסגר השני והשלישי על נכסי המסחר המהווים כ - 12% בלבד מכלל תמהיל הנכסים של ישרס. למעט השפעות אלו, גביית דמי השכירות מתבצעת כסדרה ושיעורי התפוסה ברבעון נותרו יציבים. החברה מדווחת כי בנטרול השפעת הקורונה עלו ההכנסות בכ - 1.5% עקב גידול בשיעורי התפוסה במספר נכסים. לחברה שלושה פרויקטים הנמצאים בייזום וכפי שדיווחה ברבעונים קודמים היא לא תחל בבניית פרויקטים חדשים שעד כה לא החלה בנייתם בפועל ותמשיך בפרויקטים הקיימים".
באשר לחלוקה הדיבידנד צויין כי "החברה תחלק דיבידנד נוסף לשנת 2020 בסך 76 מיליון ₪ שישולם באפריל. בנוסף, הוחלט על חלוקת דיבידנד לשנת 2021 בסך 108 מיליון ₪ שישולם בשתי פעימות."