חברת נובה, ספקית פתרונות מדידה המשמשים בבקרת תהליכי ייצור בתעשיית המוליכים למחצה, דיווחה היום על תוצאות ראשוניות משוערות, בלתי-מבוקרות, לרבעון השלישי של שנת 2020. הנהלת החברה צופה כי ההכנסות ורווחי החברה יעלו על התחזיות המוקדמות שפורסמו.
ההכנסות לרבעון השלישי של 2020 צפויות להיות ברמת שיא, בטווח של 68 עד 70 מיליון דולר, סכום הנמצא מעל טווח התחזית שהוכרז על ידי החברה בעבר, להכנסות של 58 מיליון דולר עד 66 מיליון דולר.
הרווח למניה על בסיס GAAP ברבעון השלישי צפוי להיות בטווח שבין 0.42$ ל-0.47$, מעל טווח התחזית לרווח למניה של 0.25$ ל-0.39$. הרווח למניה על בסיס Non-GAAP צפוי להיות בטווח של 0.51$ ל-0.56$, מעל טווח התחזית שהוכרז בעבר לרווח למניה של 0.34$ ל-0.47$.
נובה תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי של שנת 2020 לפני פתיחת המסחר בארה"ב ביום חמישי ה- 12 בנובמבר 2020.
בנוסף הודיעה החברה על כוונתה לגייס 150 מיליון דולר בהנפקה פרטית של אג"ח להמרה. סכום הגיוס הסופי עשוי לגדול ב-22.5 מיליון דולר נוספים במקרה של מימוש אופציה לרכישת אג"ח נוספות. האג"ח מיועדות לפירעון באוקטובר 2025. תנאי האג"ח הסופיים טרם נקבעו.
בכוונת נובה להשתמש בכ -20 מיליון דולר מהרווח הנקי מההנפקה לרכישה חוזרת של מניות החברה. בשאר הרווח הנקי תשתמש החברה לרכישת עסקים, מוצרים, שירותים או טכנולוגיות משלימים. עם זאת, מציינת נובה בהודעתה כי עד כה לא נכנסה לכל הסכם או רכישה ספציפית.
אם הרוכשים בהנפקת האג"ח יממשו את אפשרותם לרכוש אג"ח נוספים, נובה מצפה להשתמש בתמורה שתתקבל למטרות ארגוניות כלליות.