נטוויז’ן מדווחת הבוקר (ד’) לבורסה, כי התקבלה בחברה תביעה בצירוף בקשה לאישורה כתובענה ייצוגית. התובענה הוגשה כנגד 013 נטוויז’ן, בבית המשפט המחוזי בירושלים.
במסגרת התובענה נטען, בין היתר, כי החברה גבתה מהמבקשים סכומי כסף שונים בניגוד לדין ולא ניתקה את המשיבים משירותיה במועד בקשתם לניתוק. בכך לטענת המבקשים, המשיבה בין היתר הטעתה אותם, הפרה הוראות שונות בחוק הגנת הצרכן, הפרה את הוראות ההסכם עימם ועשתה עושר ולא במשפט.
לטענת המבקשים קיימת הצדקה לאשר את התביעה כתביעה ייצוגית בשם קבוצת לקוחות המשיבה, אשר התחברו לשירותי החברה או לשירותי המשיבה לקבלת שירות אינטרנט, ללא התחייבות או בהתחייבות לתקופה קצובה והחברה לא אפשרה להם להתנתק מהשירות לאחר תום תקופת ההתחייבות והמשיכה לגבות תשלומים בגין ההתנתקות.
המבקשים מבקשים כי בית המשפט יורה לחברה להשיב לחברי הקבוצה את הסכומים אשר שולמו על ידי חברי הקבוצה ביתר, בתוספת הפרשי הצמדה וריבית עד למועד התשלום בפועל. להערכת המבקשים מסתכם היקף הפיצוי הכספי לחברי הקבוצה כ-43.7 מיליון ₪. הנזק הספציפי הנטען על ידי מבקשת כנגד המשיבה עומד על כ-2,836 ₪.