אורי וייס, מנכל אינטליקנה<br>קרדיט: ניתאי שאנני
אורי וייס, מנכל אינטליקנה קרדיט: ניתאי שאנני

חברת הקנאביס הרפואי אינטליקנה מדווחת היום כי על רקע השלמת הקמת מתקן הגידול המתקדם של החברה בשרון, אותו היא מקימה באופן עצמאי – החברה פועלת למכירת החזקותיה בחוות קנאביס רפואי, בבעלות חלקית, תמורת כ-7 מיליון שקל.

 

שטח מתקן הגידול החדש של החברה יעמוד על כ-5.5 דונם ויהא בעל כושר ייצור צפוי של כ-10 טון מוצרי קנאביס רפואי בשנה. המתקן צפוי לעבור מבדקים הנדרשים לתחילת הפעלתו בתקופה הקרובה והחברה צפויה לקבל בחודשיים הקרובים מקדמות ממכירת התוצרת בהיקף של כ-1 מיליון שקל.

 

בנוסף מקדמת החברה את פעילותה בפורטוגל. בהמשך לחתימה על מזכר הבנות להקמת פעילות בפורטוגל, מדווחת החברה על מו"מ להסכם מפורט עם חקלאי פורטוגלי המחזיק ברישיון זמני לגידול קנאביס רפואי על שטח של כ- 10 דונם, באזור ליסבון.

 

בכוונת החברה ואלויט, בעלת השליטה, להתקשר עם צד ג’ למכירת סחורה עתידית שצפויה להתקבל מפרויקט פורטוגל בסך של כ-3 מיליון אירו והחברה תחתום על ערבות להתחייבויות חברת הבת הפורטוגלית עד לסכום של 2 מיליון אירו.

 

החברה מדווחת גם על הארכת מועד החתימה על הסכם מפורט עם חברת מורז צמחי מרפא, להקמת מיזם משותף בתחום הקוסמטיקה מבוססת CBD. הארכת המועד נעשית בתנאים זהים לאלה שנקבעו במסגרת מזכר העקרונות.

 

אינטליקנה פועלת לבצע התקשרויות בהסכמים שונים למכירת תפרחות קנאביס שהיא צפויה לגדל במתקן שהיא מקימה בשרון, ובמסגרת התקשרויות אלה החברה מעריכה כי תקבל בחודשים הקרובים מקדמות בסך כולל של כ-1 מיליון ₪.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש