יום המסחר הראשון לשבוע זה ולחודש ספטמבר הסתיים ביציבות וללא שינוי ניכר, בדומה למגמה בבורסות ארה"ב בסוף השבוע. מדד תל אביב 125 נסגר ללא שינוי, תל אביב 35 ירד 0.11%, מדד הנפט נפל 0.91%, מדד הנדל"ן טיפס 0.96%, מדד הבנקים הוסיף 0.23%.
את מחזורי המסחר הגדולים ריכזו היום מניות ישראכרט בעליה של 1.88%, לאומי הוסיף 0.3% ופועלים קפץ 1.4%. מחזור המסחר במניות הסתכם היום ב-472 מיליון דולר בלבד ומחזור המסחר באג"ח הגיע ל-900 מיליון ש"ח.
במדד תל אביב 125 בלטו היום מניות איסתא בעליה של 6.7% לאחר שהחברה פרסמה דוחות חזקים לרבעון השני בסוף השבוע. שיכון ובינוי טיפסה היום 5.7%, נורסטאר התחזקה 5% ורבוע נדלן הוסיפה 4.5% על רקע פרסום הדוחות למחצית הראשונה של 2019. מנגד, סאפיינס נחלשה 3.3%, אנרג’יקס איבדה 3.1% וטבע ירדה 2.8% וסגרה את פער הארביטראז’ איתו חזרה מניו יורק.
איידיאו טסה היום 15.26%. בשבועות האחרונים ירדה המניה בשיעורים חדים לאחר שעיריית ברלין הודיעה כי תילחם בעליות המחירים של שכר הדירה בעיר ושקלה אף להקפיא אותו למספר שנים. בסוף השבוע הסתבר שמועצת העיר של ברלין תאפשר עליות מתונות בשכר הדירה בצמוד למדד המחירים לצרכן, והמניה הגיבה בעלייה חדה.
אל על זינקה היום 6.5% על רקע ירידת מחירי הנפט והדלק בסוף השבוע בשיעור של כ-3%, הבורסה לניירות ערך איבדה היום 3.9% בעקבות המתיחות בין ועד העובדים להנהלה. אייסקיור עלתה 5% לאחר שהחברה דיווחה על חתימת הסכם הפצה ושיווק ביפן וסינגפור.
סקטור הקנאביס נסחר בירידות, אינטרקיור איבדה 5.11% במחזור ער, טוגדר צנחה 6.17%, יוניבו והרודיום נחלשו 4.4% כל אחת, וקנביט ירדה 2.7%. וואיטסטון זינקה 12.2% לאחר שהוארך המועד לביצוע עסקאות מחוץ לבורסה על ידי בעל השליטה עד לתאריך 4.9, ואינטליקנה התחזקה 0.95%.