יום המסחר השלישי לשבוע זה מתנהל בירידות שערים, על רקע המתיחות בגבול הצפון ובניגוד למגמה החיובית בבורסות העולם. מדד תל אביב 35 יורד 0.08%, תל אביב 125 נחלש 0.1%, מדד הנדל"ן מאבד 0.6%, ומדד הבנקים נופל 0.8%.

 

את מחזורי המסחר הגדולים מרכזות בשעה זו מניות בנק לאומי בירידה של 0.48%, בנק פועלים מאבד 0.57% ומניית טבע מזנקת 6% אחרי שעלתה אמש במסחר בניו יורק 4%. מחזור המסחר במניות מסתכם בשעה זו ב-585 מיליון ש"ח ומחזור המסחר באג"ח מגיע ל-1.5 מיליארד ש"ח. 

 

במדד תל אביב 125 בולטות כעת מניות פמס שמזנקות 13.4% על רקע פרסום דוחות רבעוניים חזקים עם זינוק של למעלה מ-160% ברווחי החברה. עוד בולטות בעליות מניית בית שמש שמטפסת 3.6% ואנרג’יקס בעליה של 2.8%. מנגד, מניית ארפורט סיטי נופלת 3.2%, דמרי נחלשת 3.17% ואשטרום מאבדת 2.8%. 

 

סקטור הקנאביס נסחר היום בעליות משמעותיות, טוגדר מזנקת 17.25% על רקע דיווחים בתקשורת זרה לפיהם האיחוד האירופי אישר יצוא קנאביס שהחברה מגדלת בחממות באוגנדה. אינטרקיור טסה 10.26% ומשלימה עליה של קרוב ל-60% בשבעת ימי המסחר האחרונים, מדיקל קופצת 8.7% והרודיום מוסיפה 5.3%. מנגד יורדת מניית פנטזי נטוורק 3% בהמשך ליציאתו של מנכ"ל החברה לחופשה של שבועיים אחרי תקרית אלימה בישיבת דירקטוריון החברה. 

 

המסחר באירופה מתנהל במגמה מעורבת, כאשר הדקס הגרמני עולה 0.47%, הקאק מוסיף 0.3% ואילו מדד הפוטסי יורד 0.1%. החוזים בניו יורק נסחרים בעליות של עד 0.25% ומצביעים על פתיחה ירוקה של יום המסחר ביבשת. 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש