קרדיט: דורון מיטרני
קרדיט: דורון מיטרני

יום המסחר השני לשבוע זה נפתח בעליות, על רקע הסנטימנט החיובי בשווקי העולם. באסיה נפתח הבוקר שבוע מסחר חדש בעליות שערים חדות. מדד הניקיי עולה 0.67%, מדד שנחאי מטפס 1.5% ומדד הנג סנג מזנק 1.87%.

 

החוזים בניו יורק נסחרים בעליות של עד 0.6% ומצביעים על עליות שערים בפתיחת שבוע המסחר החדש בארה"ב מאוחר יותר היום. בסוף השבוע עלו הבורסות בארה"ב על רקע הודעתו של טראמפ על דחיית הטלת המכסים על סין.

 

עונת הדו"חות בתל אביב נמשכת, היום יפרסמו את תוצאותיהם לרבעון השני של שנת 2019 אנרג’יקס, וואן טכנולוגיות, באטמ וקנזון. אמש פרסמה אלטשולר גמל את תוצאותיה לראשונה כחברה ציבורית, ודיווחה על עליה של 85% ברווח הנקי בהשוואה לרבעון המקביל. 

 

יום המסחר בתל אביב הסתיים אמש ביציבות עם נטיה לעליות שערים. מדד תל אביב 35 עלה 0.08%, תל אביב 125 טיפס 0.36%, מדד הנפט התחזק בחצי אחוז, מדד הבנקים והנדל"ן עלו 0.73% כל אחד. מניית סומוטו קרסה 10.5% לאחר שהחברה דיווחה ביום חמישי לאחר סיום המסחר על דחייה במועד השלמת עסקת המכירה של החברה לצביקה בארנבוים. בנוסף מסרה החברה כי בשלב זה אינה מצליחה להתגבר על בעיית האנטי וירוס עליה דיווחה לפני מספר שבועות וכי היקפי הפצת התוכנות שלה ירדו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש