חברת תמדא, הנסחרת ברשימת השימור ויוצקת לתוכה את חברת הקנאביס RCK פרסמה היום תשקיף ודו"ח הצעת מדף לגיוס 20 מיליון ₪ במחיר מניה משוקלל של 1.46 ₪ למניה בדרך של הנפקה לציבור.

 

החברה ו- RCK פועלות על מנת להשלים את עסקת המיזוג ואת כל התנאים המתלים הדרושים להשלמתה ובין היתר קבלת אישור היחידה לקנאביס רפואי במשרד הבריאות להעברת מניות RCK לחברה ועמידה בהתחייבות החברה כי במועד השלמת עסקת המיזוג סך המזומנים נטו שיהיו בקופת החברה, יהיה שווה או גבוה מסך של 16 מיליון ₪.

 

מניות תמדא חדלו להיסחר ברשימה הראשית ב-10.8.2015, ועברו להיסחר ברשימת השימור. בתחילת השבוע הודיעה הנהלת הבורסה לתמדא כי על פי תקנון הבורסה, נייר ערך שחלפו 48 חודשים מהמועד בו חדל להיסחר ברשימה הראשית, ולא התקיימו התנאים לחידוש המסחר בו – יימחק מהמסחר. כלומר, אם עד ה-9.8.19 לא יתקיימו כל התנאים הדרושים, תמחק מניות החברה מהמסחר ב-13.8.2019.

 

עד כה קיבלה RCK הארכה לאישורים הראשונים שלה מהיחידה לקנאביס רפואי במשרד הבריאות. האישור הראשוני להקמת מפעל לייצור מוצרי קנאביס הוארך עד ל-7.8.2020, האישור הראשוני להקמת בית מסחר למוצרי קנאביס הוארך עד לאותו תאריך וכן הוארך האישור להקמת חוות גידול צמחי קנאביס. כעת חסר לה ההון בקופת המזומנים ולכן היא יוצאת להנפקה.

 

על פי הצעת המדף תמדא מציעה לציבור 10,000 יחידות המוצעות בדרך של מכרז על מחיר היחידה. ההרכב המינימלי של היחידות כולל 1,000 מניות רגילות שהחברה מנפיקה ב-2 ₪ למניה ובסה"כ במחיר מינימלי ליחידה של 2,000 ₪ ו630 מניות של המציע – חברת איפקס בעלת השליטה במחיר מינימלי של 0.6 ₪ לנייר ערך ובמחיר מינימלי ליחידה ב-378 ₪. סה"כ המחיר לחבילה עומד על 2,378 ₪.

 

הצעת המכר של מניות איפקס נעשית במחיר נמוך של 0.6 ש"ח למניה, מחיר העלות של המניה, ככל הנראה בגלל לוחות הזמנים הצפופים והצורך להספיק לסיים את גיוס הכספים עוד בטרם המועד שקבעה הבורסה למחיקת מניות החברה. 

 

שער הסגירה של מניית החברה בבורסה אתמול, 24.7.2019 עמד על 170 אגורות. כל מבקש רשאי להגיש הזמנות לרכישת עד 1,700 יחידות.

 

התקופה להגשת בקשות ליחידות המוצעות לציבור במסגרת המכרז תחל ביום ב’ ה-29.7.2019 בשעה 8:30 בבוקר ותסתיים באותו יום ב-17:30.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    למה לא מזכירים שהחברה מחזיקה מתקן למופ ייצור זנים והנה המשתלה הראשונה בישראל?

    • ירון
    • 28/07/2019 22:53