יום המסחר השלישי לשבוע זה הסתיים בירידות שערים. מדד ת"א 35 ירד 0.58%, מדד הנפט ירד 0.42%, ומדד הבנקים נסחר בעליה קלה של 0.09%.
את מחזורי המסחר הגדולים ריכזו היום מניות בנק הפועלים עם עליה של 0.61%, נייס ירדה 0.5% ולאומי עלה 0.37%. מחזור המסחר במניות הסתכם היום ב-964 מיליון ש"ח ו מחזור המסחר באג"ח מגיע ל-2.9 מיליארד ש"ח.
מניות הקנאביס עלו היום בשיעורים חדים על רקע דבריו של נתניהו אמש כי יבחן אפשרות של לגליזציה מלאה. נתניהו אמר בתגובה לשאלות בנושא: "הובלתי כמה שינויים בתחום הזה. הגדלנו את השימוש של הקנאביס הרפואי, הבאנו את ישראל לאחת הרמות הגבוהות בעולם. שנית, אמרו לי שיש שוק עולמי אז אפשרתי למגדלים לגדל את זה ולהפוך את זה לענף ייצוא משמעותי של מדינת ישראל. עכשיו אני בודק את השאלה שהעלית, אתן לך תשובה בקרוב. ההמשך ייבדק, ייתכן שיבוא גם". הרודיום זינקה 6.14%, אינטרקיור קפצה 5%, יו ניבו טיפסה 3.77% וקנביט טסה 14.2%. חברת תפן דיווחה היום על כניסתם של משקיעים נוספים לחברה ביניהם גם לאון רקנאטי. מניות החברה הגיבו בזינוק של 16%.
במדד תל אביב 125 בלטו היום מניות רדהיל בעליה של 5.7%, אלוט עלתה 3.35%, המלט הוסיפה 3.1%. מניות מטריקס עלו 3% לאחר פרסום הדו"חות הבוקר עם גידול של 10.9% בהכנסות שהסתכמו ב-3.17 מיליארד ש"ח. מנגד, מניית ביקום ירדה 3.13%, נורסטאר איבדה 2.3% ומיטב דש ירדה 2.3%.
באירופה מתנהלות הבורסות לקראת סיום יום המסחר במגמה מעורבת. הדקס יורד 0.32%, קאק עולה 0.03% והפוטסי עולה 0.16%.
המסחר בבורסות ארה"ב נפתח במגמה מעורבת כאשר הדאו ג’ונס מאבד 0.28% והנאסד"ק עולה 0.51%. מניית בואינג ממשיכה לרדת בשיעור חד לאחר התרסקות המטוס שלשום באתיופיה והודעת חברות תעופה נוספות על השבתת מטוסי החברה.