חברת מדיוי מדווחת הבוקר על מספר התפתחויות והסכמים חדשים. העדכון הראשון מגיע בהמשך לדיווחי החברה על הסכם עם שנחתם בין החברה לשני מייסדים תושבי ישראל של חברת LLC פעילה אשר הוקמה על ידם ורשומה ברפובליקה של מקדוניה. החברה המקדונית תעסוק בריבוי, גידול, ייצור וייצוא של מוצרי קנאביס רפואי במקדוניה וממקדוניה.
במסגרת ההסכם הוקצו לחברה 51% מהונה המונפק והנפרע של החברה המקדונית ומונו לחברה המקדונית נושאי משרה מטעם החברה. בנוסף, התקשרה אז מדיוי עם מפעל מקומי במקדוניה, בעל תקן GMP להשכרת שטחים בתוך המפעל עצמו לטובת ייצור ושיווק מוצרי קנאביס, והקמת גדר האבטחה הסובב אותו כנדרש על פי החוק המקדוני.
היום מעדכנת מדיוי כי החברה הגיעה להבנות עם המפעל המקדוני לפיו, בתוך כחודשיים ימים, ייצר המפעל המקדוני בעבור החברה מוצרים ראשוניים מבוססי קנאביס רפואי במטרה לבסס קו שיווק מוצרים.
ההודעה השניה של מדיוי עוסקת במשא ומתן שמנהלת החברה עם לקוח פוטנציאלי בשוויץ, במסגרתו יימכרו המוצרים ללקוח. בכוונת החברה להעביר ללקוח דוגמיות המוצרים, אשר להערכת החברה, צפויים להיות מוכנים בתוך כחודשיים ימים כאמור לעיל. הלקוח הודיע לחברה כי ככל והמוצרים יעמדו בדרישותיו ובדרישות הרגולטוריות של מדינת היעד, בכוונתו לרכוש מוצרים בהיקף נרחב.
עוד מדווחת מדיוי כי חברה נכדה שלה - מדיוי ארה"ב, מנהלת מגעים ראשונים עם חברה הממוקמת בקליפורניה שבעליה הוא כימאי העוסק בייצור פורמולות לקנאביס רפואי ולה פעילות שיווק קיימת, במטרה לייצר שיתוף פעולה. החברה האמריקאית מייצרת שמנים ומוצרי קנאביס נוספים החל משנת 2011. החברה הנכדה שמה לה למטרה להתחיל בשיווק המוצרים בתוך חודשיים.
מדיוי ארה"ב מנהלת מגעים עם עם עורכי הדין אשר עסקו ברישומה בבורסה המשנית בארה"ב (OTC) במטרה להשלים את הרישום של החברה לבורסה המשנית. החברה גם מנהלת משא ומתן מתקדם להעסקתו של מר יעקב כוחיי לתפקיד המנכ"ל.
בנוסף, החברה הנכדה מצויה במגעים לייצור ושיווק של מכשיר וופורייזר (משאף) ומוצרים נלווים נוספים לקנאביס רפואי.