חברת קמטק הדואלית ממגדל העמק פרסמה היום את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2018 אשר הסתיימו ב-31 בדצמבר, 2018.

 

הכנסות הרבעון הרביעי הגיעו לשיא של 33.2 מיליון דולר, גידול של 28% ביחס לרבעון המקביל אשתקד, ומעל לגבול העליון של תחזית ההכנסות של החברה להכנסות של 32-33 מיליון דולר. הרווח התפעולי על בסיס GAAP הסתכם ב-6.2 מיליון דולר, הרווח התפעולי על בסיס Non-GAAP הסתכם ב-6.9 מיליון דולר, המהווים 18.7% מההכנסות ו-20.7% מההכנסות, בהתאמה.

 

הרווח הנקי על בסיס GAAP הסתכם ב-5.8 מיליון דולר; הרווח הנקי על בסיס Non-GAAP הסתכם ב-6.4 מיליון דולר; המהווים צמיחה של 101% ו-85% ביחס לרבעון המקביל אשתקד, בהתאמה. תזרים המזומנים מפעילות שוטפת הגיע לסך 7.2 מיליון דולר.

 

התוצאות לשנה כולה מראות כי ההכנסות בשנת 2018 הסתכמו ב-123.2 מיליון דולר, גידול של 32% ביחס לאשתקד. הרווח התפעולי על בסיס GAAP הסתכם ב-20.0 מיליון דולר. הרווח התפעולי על בסיס Non-GAAP הסתכם ב-22.2 מיליון דולר, יותר מכפול ביחס לרווח בשנת 2017.

 

הרווח הנקי על בסיס GAAP הסתכם ב-18.7 מיליון דולר. הרווח הנקי על בסיס Non-GAAP הסתכם ב-20.9 מיליון דולר; רווח למניה של 57 סנט לעומת 27 סנט ב-2017. תזרים מזומנים מפעילות שוטפת הסתכם בסך 16.8 מיליון דולר אשר הגדיל את יתרת מזומנים ל- 54.9 מיליון דולר נכון ל-31 לדצמבר 2018.

 

החברה מפרסמת את תחזית ההכנסות לרבעון הראשון של 2019 ומציינת כי הן צפויות לגדול ל-33.5-34.5 מיליון דולר. הכנסות הרבעון הראשון מייצגות המשך צמיחה לעומת הרבעון הרביעי וכן גידול בשיעור של כ-25% ביחס לרבעון המקביל אשתקד.

 

רפי עמית, מנכ"ל קמטק אמר: "אנו מרוצים מאוד מהביצועים שלנו בשנת 2018. הצבנו מטרות שאפתניות במונחי הכנסות ושיפור הרווחיות ועמדנו בכולן ואף למעלה מכך. סיימנו את שנת 2018 עם גידול של למעלה מ-30% בהכנסות ורווח תפעולי של כ-20%. אנו ערים לאי הוודאות בשוק המוליכים למחצה, עם זאת אנו לא רואים שינוי משמעותי במגזרי הפעילות בהם אנו פועלים.

 

"מוקדם יותר השבוע דיווחנו על השקעה ושיתוף פעולה טכנולוגי עם כרומה, חברה טאיוואנית מובילה לציוד בדיקה ומדידה בדיוק גבוה. כרומה תאפשר לנו לחזק את נוכחותנו באסיה ובעיקר בטאיוואן, וכמו כן תאפשר לנו להרחיב את שווקי היעד שלנו באמצעות מינוף היכולות הטכנולוגיות שלנו לתחומים חדשים."

 

התוצאות הפיננסיות לשנת 2018 וההשוואה לתוצאות 2017 המובאות למטה הינן תוצאות הפעילות הנמשכת בלבד. קמטק מכרה את חטיבת ה-PCB שלה במהלך הרבעון הרביעי של 2017.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש