קרדיט: יח"צ
קרדיט: יח"צ

ננו דיימנשן הדואלית, חברת ההדפסות התלת מימדיות לשוק האלקטרוניקה, מפרסמת היום תחזיות לתוצאות מקדמיות לא מבוקרות לשנת 2018 ולהישגים שהוצגו במהלך כל השנה. במסגרת הפרסום מעדכנת החברה כי מכרה 30 מדפסות DragonFly Pro במהלך השנה.

 

החברה צפויה לדווח על הכנסות של כ-5.1 מיליון דולר לשנת 2018, לעומת הכנסות של כ-860 אלף דולר בשנת 2017.

 

במהלך שנת 2018, הכפילה ננו דיימנשן את רשת השותפים מ-10 מפיצים ל-20 ואף הרחיבה בהצלחה את פריסתה הגאוגרפית, עם מפיצים נוספים באסיה פסיפיק, ביניהם מפיצים בסין, טיוואן וקוריאה, כמו גם במדינות אירופה, לרבות בלגיה, הולנד וטורקיה המצטרפים למפיצים נוספים בצרפת ואנגליה.

 

עוד אירועים עליהם מדווחת החברה הם קבלת הזמנות חוזרות מלקוחות קיימים, ביניהם חברת TTM, חברת Fortune 500 ואחת מ-10 החברות הביטחוניות הגדולות בעולם.

 

ננו אף קיבלה השנה אישור ספק מורשה של חברות ממשלתיות ובטחוניות בארה"ב ומכרה מספר מדפסות לחילות שונים בכוחות הבטחון האמריקאים.

 

"אנו מרוצים מאוד מהתוצאות המסחריות והתפעוליות של החברה לשנת 2018, עמידה ביעדינו ומיצוב החברה במסלול צמיחה רב-שנתי", ציין עמית דרור, מנכ"ל ננו דיימנשן. "במהלך שנת 2018 החברה מיצבה את מוצריה, את תשתית ההפצה והלקוחות. אנו מאמינים שהתוצאות משקפות את התשתית המוצלחת שבנינו להאצת הצמיחה ואימוץ המוצרים מצד לקוחותינו".

 

התוצאות המוצגות בהודעה זו הינן אומדנים המבוססים על מידע כספי מקדמי וכפופות לשינויים עד שתהליכי הביקורת וסגירת התקופה יושלמו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 22
    ננו דיימנשן טכני קצר במילים לקצר

    התנגדות חזקה ב 100-102 תמיכה ב 92 תמיכה נוספת נמצאת ב 85-6 ,סגירה מתחת תשלח אותה לבדוק את השפל האחרון באזור 75-77 לדעתי גיוס של כסף נמצא מעבר לדלת אולי אני טועה ?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יונת דאר
    • 28/01/2019 18:28
  • 19
    תשמע...אני מכיר אותו 15

    שנה עוד מימי דיבורסה העליזים. הוא לא היה כזה. לא יודע מה קרה לו. יושב פה שנה וחצי מאז שיצא מהשוק ומטרלל ומטרלל בחסות נסיון רב שנים. ראבאק...אתה לא רוצה לסחור ספקולציה? אתה לא מסוגל לקחת לונג? עזוב אותנו בשקט. תן לנסות להתפרנס מהשוק . תתמקד במכירת מקררים ושואבי אבק . לא קולט את השליליות של האנשים.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • הדר
    • 28/01/2019 12:19
  • 18
    אני חייב לומר שהוא באמת

    נמאס עליי, הוא סוג של טרול, כל מה שאתה כותב עליו אמת בהחור יושב כאן שנה לא בשוק.... רואה את ארה"ב עולה 13 אחוז מתחתית האחרונה ולא יודע איךלאכול את הכובע יש מניות מומנט ויש שוק... הבעיה היא שאנשים לא מבינים שבשוק אפשר להרוויח (וגם להפסיד) בהמון דרכים.... כל עוד הכל חוקי הכל בסדר אפשר לסחור ולנסות להרוויח, זאת מהות הבורסה בלי סוחרים וספקולציה אין שוק!
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דובי
    • 28/01/2019 12:00
  • 17
    יונת דואר משווה אותה לאינטרקיו

    הוא עושה המון השוואות מההיסטוריה. בועת הפקעות. אתא ג'. מניות הכנופיה הרוסית. היסטוריון מהלך.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • הדר
    • 28/01/2019 11:56
  • 16
    לא פוסל אלו מן השניים

    רק מציין שיצטרכו להביא מזומן בכל צורה שהיא . אני מחזיק שם כמות עוד מהיום הראשון שלה בבורסה ,ומגיע לכנסים שלה וחושב שיש לה פוטנציאל ,השאלה אם תצליח לממש אותו ,בטיימינג הנכון.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • MOK
    • 28/01/2019 11:52
  • 15
    אפשר לדעת מניין הנתונים?

    לפי דוחות רבעון 3 היה להם 7.5m בקופה. האם היה דיווח מאז שפספסתי? בכל מקרה כן, קצב שריפת המזומנים שלהם מרמז על הנפקה בקרוב.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • lior123
    • 28/01/2019 11:50
  • 12
    אבל להשוות בין לייפוב לאינטרקיור

    אתה יודע להשוות? אתה הורג אותי. האמת... לטעמי גם ההשוואה שלך וגם ההשוואה בין מזור לננו .. שתיהן מגוחכות .
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • הדר
    • 28/01/2019 11:36
  • 11
    כתבתי עליה לפני חודשיים בערך

    יש לה באיזור ה3 מליון דולר בקופה ,לא יחזיקו מעמד עד סוף הרבעון הקרוב (קרי חודש מרץ) ללא גיוס ,מההכנסות של הרבעון האחרון ישאר אולי 2 מליון דולר ,מה שישאיר אותם עם 5 מליון דולר בקופה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • MOK
    • 28/01/2019 11:34
  • 10
    הדבר הכי נוראי בשוק ההון

    זה לקחת מקרה יוצא מן הכלל ולהשליך אותו על הכלל. מזור הייתה חברה אבודה, היא לא הייתה מגיעה לכלום אם לא מדטרוניק שרכשה אותה, גם אחרי הרכישה רק ברבעון אחד רגעי היא הגיע לרווחיות ובכל השאר הפסידה כסף, מדטרוניק כמו מהמר לא טוב עשו אול אין כי כבר השקיעו חלק ולקחו את כל החברה.... אם זה נכון או לא ימים יגידו (אנחנו כנראה לא נדע זאת).
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דובי
    • 28/01/2019 11:33
  • 9
  • 1
    ננו דיימנשן -כמה כסף נשאר בקופה?

    לכמה זמן פעילות זה יספיק ? גידול בהכנסות זה נחמד ,אך כרגע חשוב יותר עבור המשקיעים לדעת,כמה כסף יש ולכמה זמן ? כי ,אם מתוכנן גיוס כסף בטווח הקרוב זה יכביד מאד על שער המניה
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יונת דאר
    • 28/01/2019 11:13