אלוני חץ מדווחת הבוקר כי חברת הבת Carr ושותפתה בפרויקט One Congress בבוסטון חתמו על הסכם מחייב על פיו ישכירו ל- State Street Corporation, חברה גלובלית לשירותים פיננסים הנסחרת בבורסה בניו יורק לפי שווי של כ-27 מיליארד דולר, שטח בהיקף של 510 אלף רגל רבוע (כ-46 אלף מ"ר), המהווה כמחצית מסך שטחי המשרדים המתוכננים במגדל One Congress, שבנייתו אמורה להתחיל באמצע שנת 2019.

 

על פי ההסכם, State Street התחייבה לשכור את השטחים הנ"ל לשימוש מטה ההנהלה העולמי הראשי שלה, וזאת לתקופה של 15 וחצי שנים שתחילתן בינואר 2023, המועד הצפוי לסיום הקמת הבניין.

 

Carr ושותפתה בפרויקט מנהלות מו"מ נוספים להשכרת יתרת שטחי הפרויקט.

 

חברת Carr רכשה בחודש ספטמבר 2018 50% מהזכויות במקרקעין בבוסטון לצורך הקמת מגדל משרדים. קאר השקיעה בפרויקט 37 מיליון דולר ובמועד הclosing של העסקה, הצפוי להיות במהלך הרבעון השני של 2019, תשלם Carr לשותף את יתרת חלקה בתמורה (מעבר להשקעות שתבצע Carr עבור העסקה המשותפת) בסך של כ- 35 מיליון דולר, באופן שלאחר הרכישה יחזיקו הצדדים בחלקים שווים בעסקה המשותפת.

 

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש