יום המסחר הראשון לשבוע זה יפתח על רקע עליות השערים בבורסות המרכזיות בעולם בסוף השבוע. בניו יורק עלה מדד SP500 ב-1.32% ונאסד"ק עלה בכאחוז, על רקע המשך שיחות הסחר בין ארה"ב לסין. מצידה של סין יצאה הודעה כי הממשלה מתכוונת להגדיל את היבוא מארה"ב בכטריליון דולר ואילו ארה"ב הודיעה בתמורה כי קיימת נכונות להוריד חלק מהמכסים שהוטלו על היבוא הסיני בשנתיים האחרונות. 

 

באירופה נסגר שבוע המסחר בעליות חדות, מדד הדקס עלה 2.6%, פוטסי עלה 1.95% וקאק עלה 1.7%. גם באסיה הסתיים ביום ו’ שבוע מסחר במגמה חיובית עם עליות של 1.3% בניקיי ו-1.4% בשנחאי. 

 

מניות הארביטראז’ חוזרות לתל אביב בפער חיובי של 0.6%. אי.אפ.אפ חוזרת עם פער חיובי של 2.07%, אורמת עם פער חיובי של 2.25%, אופקו עם פער חיובי של 1.56% ופריגו עם פער גדול של 3.6%.

 

בחמישי ננעל המסחר בתל אביב במגמה מעורבת, כאשר תל אביב 35 עלה 0.1% ואילו מדד תל אביב 90 ירד 0.4%.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש