איציק אברכהן, יו"ר קבוצת שופרסל<br>קרדיט: סיון פרג'
איציק אברכהן, יו"ר קבוצת שופרסל קרדיט: סיון פרג'

שופרסל מדווחת על תוצאות השלב המוסדי של אג"ח סדרה ז’ עם ביקושים גבוהים של 1.235 מיליארד שקל בשיעור ריבית 3.52% אשר יהווה בהנפקה לציבור את שיעור הריבית המקסימלי בגין אגרות החוב סדרה ז’.

 

לאור היקף הביקושים הגבוהים במכרז המוסדי, בכוונת החברה לפנות לחברות הדירוג מעלות ו- S&P בבקשה להגדלת כמות אגרות החוב הנכללת במסגרת דו"ח הדירוג שנקבעה על ידה. 

 

בכפוף להגדלת כמות אגרות החוב שתיכלל במסגרת דוח הדירוג, בכוונת החברה לקבל התחייבויות מוקדמות של משקיעים מסווגים לרכישת כמות של 552,876 יחידות אגרות החוב.

 

מאוריסיו ביאור יו"ר שופרסל ואיציק אברכהן, מנכ"ל שופרסל מסרו: "אנו שמחים על הביקושים הגבוהים שנרשמו בהנפקת איגרות החוב שביצענו, ורואים בהם ביטוי להבעת אמון מצד שוק ההון בשותפות, ביכולותיה המקצועיות ובפוטנציאל העסקי שלה"

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש