יום המסחר הראשון לשבוע זה הסתיים בעליות שערים. מדד ת"א 125 עלה 1.31%, מדד הבנקים עלה 0.3%, מדד הנדל"ן עלה 0.93%, ומדד הנפט עלה ב1.4%.

 

את מחזורי המסחר הגדולים ריכזו היום מניות בנק הפועלים שעלתה 0.8% במחזור ער, מניית טבע שעלתה 1.95% ומניית לאומי שירדה 0.39%. מחזור המסחר במניות הסתכם היום בכ-711 מיליון ש"ח ומחזור המסחר באג"ח הסתכם בכ-1.23 מיליארד ש"ח

 

את העליות במדד תל אביב 125 הובילה חברת אופקו שזינקה של 28.65%. הבוקר חזרה אופקו לתל אביב עם פער ארביטראז’ של 30%, לאחר שזינקה בניו יורק וזאת בעקבות הסדר של מנכ"ל החברה עם רשות ניירות הערך האמריקאית. מנכ"ל אופקו, ד"ר פיליפ פרוסט, נחשד בהרצת מניות ובסופו של דבר ישלם קנס של 5.5 מיליון דולר ויוכל להמשיך לכהן כמנכ"ל החברה.

 

עוד בולטות בתל אביב 125 – אלקטרה עלתה 5.27% אחרי שדיווחה על רכישת 51% ממניות שתי חברות קבלניות בניו יורק. טאואר עלתה 3.79% וישראמקו עלתה 2.2%. מנגד ירדה מנית דלק קידוחים ב-1.4%, עזריאלי ירדה 1.27%.

 

בגזרת הקנאביס – הרודיום הודיעה היום על חתימת הסכם עם פנאקסיה, המניה הגיבה בעליות של 15.38%. יו ניבו דיווחה על ביטול הסכם עם בית מרקחת "הנגב" להפצת מוצרי הקנאביס של החברה, המניה ירדה 3.9%. עוד בולטות בגזרת הקנאביס - טוגדר זינקה 8.4% לאחר שדיווחה על הקצאת מניות בסך 3 מיליון ש"ח לבעלי השליטה באפסייד של 30% על מחיר הסגירה ביום חמישי. פרוטאלוג’יקס עלתה 3.7%. מנגד, מניית קנביט ירדה 18.6%, ומנית קמן איבדה 13%.

 

מניית מישורים זינקה 9.8% לאחר הסדר בין בעלי השליטה ודיווח הבוקר על מימוש נכס באלבאמה ב-27 מיליון דולר.

 

וונטייז דיווחה היום על חתימת הסכם עם קרן אמריקאית למימון פעילות החברה,בסכום של עד 6 מיליון דולר. מניות החברה זינקו 23.12%.

 

חברת מודיעין יהש עדכנה היום על נטישת הקידוח בmountain view בקליפורניה, והמניה הגיבה בירידות של 7%.

 

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש