המדדים המובילים בוול סטריט נסחרים במגמה מעורבת, וזאת אחרי לחץ מאסיבי שנרשם אתמול בצל החשש מהעלאת הריבית בארה"ב. מדד הנאסד"ק, שרשם אתמול צניחה של 4.1%, נסחר כעת ללא שינוי; מדד דאו ג’ונס מאבד 0.5% ומדד S&P 500 יורד ב-0.6%.
מדד ה-S&P יורד ב-0.72% ל-2,766.84. מדד הנאסדק עולה ב-0.05% ל-7,425.50 והדאו עולה ב-0.65% ל-25,432.12.
העלייה במחירי שכירות ורכישת בתים בארה"ב דחפו את מדד המחירים לצאכן בספטמבר, אך האינפלציה הכללית האטה לאחר העליות שנרשמו בחודשים הקודמים. מדד המחירים לצרכן עלה ב-0.1% בספטמבר, העלייה השישית ברציפות. כלכלנים שנסקרו על ידי מרקטווטץ’ צפו עלייה של 0.2%. עם זאת, העלייה בעלות המחייה ב-12 החודשים האחרונים האטה ל-2.3% בהשוואה ל-2.7%. לפני חודשיים נמדד קצב שנתי 2.9% - שיא של שנים.
העלייה במחירי שכירות קוניית בתים בארה"ב דחפו את מדד המחירים לצאכן בספטמבר, אך האינפלציה הכללית האטה לאחר העליות שנרשמו בחודשים הקודמים. מדד המחירים לצרכן עלה ב-0.1% בספטמבר, העלייה השישית ברציפות. כלכלנים שנסקרו על ידי מרקטווטץ’ צפו עלייה של 0.2%. עם זאת, העלייה בעלות המחייה ב-12 החודשים האחרונים האטה ל-2.3% בהשוואה ל-2.7%. לפני חודשיים נמדד קצב שנתי 2.9% 0 שיא של שנים.
מניית פייסבוק עולה 1.2%, מניית אפל מטפסת ב-0.3%, מלאנוקס הישראלית עולה ב-1.5% על רקע המלצה חיובית מבנק אוף אמריקה.
מחיר הזהב, שנחשב לחוף מבטחים בעתות משבר, קופץ ב-2.4% ל-1,222.5 דולרים לאונקייה, מחיר הנפט צונח ב-2% מתחת ל-72 דולרים.