עפרה שטראוס<br>קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר
עפרה שטראוס קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר

גיל דטנר, אנליסט קמעונאות וסלולר בלאומי שוקי הון, מפרסם היום התייחסות לדוחות שטראוס: "שטראוס דיווחה על תוצאות חזקות לרבעון השני, עם צמיחה של 3% במכירות, 11.2% ברווח התפעולי ו-10.6% ברווח למניה (לפי הדוחות הניהוליים של החברה). מה שבלט לחיוב זו העובדה כי הגידול ברווחים בא משיפור בכל המגזרים, כאשר ברבעון הראשון מרבית השיפור נבע ממגזר הקפה.

 

"אנו מעלים את מחיר היעד שלנו מ-78 ש"ח ל-81 ש"ח למניה. מחיר היעד החדש שלנו הינו קרוב למחיר השוק, ולכן אנו ממשיכים להמליץ על החברה במשקל שוק. נכון לעכשיו, נראה כי רוב הווקטורים של החברה הינם חיוביים, ועם זאת יש לקחת בחשבון כי הרבעון השלישי צפוי להיות יחסית חלש בשל עונתיות שלילית בישראל (ריבוי ימי חופשה בספטמבר), והשפעת המטבעות, מה שלדעתנו יקשה על המניה להציג תשואה עודפת בחודשים הקרובים", סיכם דטנר.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש