אופנהיימר פרסמו היום (רביעי) סקירה על תוצאות הרבעון השני 2018 של חברת ורוניס. האנליסטים שאול אייל וטאנר הובאן שומרים על המלצת Outperform ("תשואת יתר"), עם מחיר יעד של 80 דולר למניית החברה.

 

באופנהיימר מציינים כי תוצאות הרבעון השני של VRNS היו בהתאם לציפיות הקונצנזוס. הרבעון הושפע מעט מהחולשה בביצועים בחוף המערבי של אמריקה. האנליסטים מזהים חולשה במניה של אחרי שעות המסחר
(ירידה של 18% במניות, המייצגת 5.0x הכנסות FY20E) כהזדמנות קנייה אטרקטיבית, ושומרים כאמור על המלצת תשואת יתר.

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    פירקו לה את הצורה VRNS

    עליות של חצי שנה מחקו ביומיים בלי סנטימנטים בכלל המשוגעים. לא יודע האם הירידות נגמרו אבל זו אחת המניות הישראליות שנתנו תשואה יפה בנסדאק ולא פוזלות אפילו לשוק המקומי כמוה יש עוד טובות CHKP, SEDG, ORBK, ATTU, DOX, VRNT, TARO, MLNX, ITRN, CYBR, WIX, PANW. כולן ישראליות וכולן טובות. יש פה המון חברות שאם הנהלת הבורסה והרשות היו מנוהלות כמו שצריך אז הן היו נסחרות גם פה והבורסה לא הייתה נראית כמו שהיא נראית (בית קברות).
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • סימון1
    • 01/08/2018 10:45