אסף אלפרוביץ, לשעבר מנכל אליום<br>קרדיט: יח"צ
אסף אלפרוביץ, לשעבר מנכל אליום קרדיט: יח"צ

בהמשך לדיווח המיידי של החברה מיום 8 במאי 2018 בדבר קבלת אישור מכירה ושיווק בסין עבור הסטנטים האורולוגיים שלה, הנכלל בדוח זה על דרך ההפניה, מתכבדת החברה להודיע כי התקבלה בידיה הזמנה ראשונה בסך של כ-200 אלפי ש"ח מהמפיץ הבלעדי שלה בסין, אשר צפויה החברה לספק עד לתום הרבעון השני של שנת 2018.

 

ההזמנה התקבלה במסגרת הסכם ההפצה האסטרטגי למכירת הסטנטים האורולוגיים של החברה בסין. במסגרת ההסכם התחייב המפיץ הסיני לרכוש ממוצרי הסטנטים האורולוגים של החברה בהיקף של כ- 58 מיליון שקלים לפחות, על פני תקופת ההסכם. קבלת ההזמנה הינה צעד חשוב בתוכנית החדירה לשוק הסיני, כאשר מוצרי הסטנטים הכלולים בהזמנה זו מיועדים לבתי החולים המובילים בסין, הממוקמים בערים המרכזיות, ולרופאים מובילי דעה החברים באגודה האורולוגית הסינית ואף למרצים באוניברסיטאות מהגדולות בסין.

 

כפי שהובהר לחברה, למפיץ הסיני אסטרטגיה ותוכנית חדירה מוסדרת המבוססת על בניית ניסיון קליני ראשוני מוצלח יחד עם רופאים מובילים שיאמצו שימוש רחב בפתרונות הזעיר פולשניים הייחודיים של החברה וימליצו על השימוש לעמיתיהם ברחבי סין תוך האצת החדירה למחוזות וערים נוספות. להערכת החברה השוק הסיני מגלם פוטנציאל משמעותי ביותר עבור מוצרי הסטנטים האורולוגים המיוצרים על ידה הן בשל גודלו והן לאור המגמות הכלליות השולטות בסין: הגידול באוכלוסייה המבוגרת, השינויים בתזונה ותהליך העיור המהיר – מגמות אלו מהוות, להערכת החברה, מנוע צמיחה חזק לתחום המוצרים האורולוגיים והדרישה לפתרונות חדשניים אותם מציעה החברה.

 

מגמות אלו כמו גם העובדה כי הרופאים והמטופלים הסיניים מעדיפים ואף מחפשים באופן אקטיבי פתרונות זעיר פולשניים לטווח ארוך על פני פרוצדורות ניתוחיות, או פתרונות קצרי טווח, תורמות בנוסף למגמות הספציפיות המאפיינות את המגזר האורולוגי הסיני והמחלות הנפוצות בדמות אבנים בכליות וגידולים בערמונית ובדרכי השתן, לצורך הגובר במוצרים אותם משווקת החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש