חברת ארד זכתה במכרז להקמה, אספקה, התקנה ותחזוקת מערכת קר"מ בתאגיד המים מי אביבים בעיר תל אביב יפו. בהתאם לתנאי המכרז, הקמת מערכת הקר"מ תבוצע בשני שלבים עיקריים:
שלב א’- אספקה , התקנה והחלפת כ-32,000 מדי קר"מ הקיימים כיום ברחבי העיר תל אביב יפו: לאחר השלמתו של תהליך פיילוט שיימשך כ- 8 חודשים במסגרתו תחליף החברה כ-1,000 מדי מים מסוג קר"מ הקיימים כיום ברחבי העיר, תחליף החברה את יתרת מדי המים מסוג קר"מ הקיימים כיום למדי קר"מ חדשים ותקים מערכת תקשורת רדיו בכל רחבי העיר. שלב א’ בכללותו צפוי להימשך כ- 18 חודשים.
שלב ב’- אספקה, התקנה והחלפה מדורגת של כ- 200,000 מדי מים הקיימים היום בעיר שאינם קר"מ והתקנות בבנייה חדשה בהתאם ללוח זמנים , תוכנית עבודה והנחיות תאגיד המים.
לאחר תום כל תקופת השירות של מדי הקר"מ שיותקנו על ידי החברה, תבצע החברה החלפה תקופתית אחת נוספת (Trade in) כנגד קבלת התמורה המפורטת בהסכם.
היקפו הכספי של הפרויקט הכולל את שלבים א’ ו-ב’ וכן החלפה תקופתית נוספת של מדי המים הקר"מ שיותקנו מוערך בכ- 110 מיליון ש"ח.
בנוסף, תספק החברה שירותי תחזוקה , אחריות וניהול שוטף של מדי המים ומערכת הקר"מ בתמורה לסכום חודשי גלובלי וקבוע אשר יסתכם להערכת החברה לסך כולל של כ-20-30 מיליון ש"ח לתקופה של 12 שנה.
ההתקשרות היא לתקופה של 7 שנים ולתאגיד המים שמורה האופציה להאריך את התקופה בתקופה אחת או מספר תקופות עד 14 שנים נוספות (סך כל ההתקשרות בת 21 שנה אם ימומשו כל האופציות בהסכם).
גבי ינקוביץ, מנכ"ל קבוצת ארד והוגו צ’אופן יו"ר דירקטוריון קבוצת ארד מסרו "אנו שמחים על זכייתנו במכרז בתאגיד המים מי אביבים בעיר תל אביב יפו. מכרז זה הינו מכרז ה AMI הגדול ביותר שפורסם בישראל ואף משמעותי ביותר במונחים בינלאומיים. זהו כבוד גדול עבור קבוצת ארד להיבחר כספק של מי אביבים. זכיה במכרז משמעותי זה משקפת את הניסיון והידע המתקדמים של החברה בתחום ה-AMI , ומהווה אבן דרך משמעותית בהמשך הצמיחה של החברה בשוק המקומי . השוק הישראלי ממשיך להפגין איתנות והחל מתום שנת 2017 אנו עדים לגידול בפרסום מכרזי AMI בישראל.