גלוברנדס, חברת ייבוא והפצה מהגדולות ומהמובילות בישראל, השלימה בהצלחה את ההנפקה הראשונית בבורסה של תל אביב. החברה השלימה הערב את המכרז הציבורי ונהנתה מביקושי יתר בהיקף של כ-250 מיליון שקל. לאחר ההנפקה יחזיק הציבור בכ- 35% מהון החברה.

 

מבנה ההנפקה כלל מכרז על מחיר היחידה, כשהרכב כל יחידה כלל 10 מניות במחיר מינימאלי של 573 שקל למניה. המכרז הציבורי נסגר במחיר מניה כ-580 שקל למניה ומשקף לחברה שווי אפקטיבי של 682 מיליון שקל.

 

את ההנפקה הובילו לידר הנפקות, דיסקונט חיתום וברק קפיטל. עורכי הדין שליוו את ההנפקה הם עו"ד איה יופה, עו"ד איילת קרישפין ועו"ד ברוך סאוטה ממשרד GKH גרוס, קלינהנדלר, חודק, הלוי, גרינברג ושות’.

 

גדי נצר, מנכ"ל גלוברנדס, ציין, "אנו מרוצים מאוד מהצלחת ההנפקה ומהאמון לו זכתה החברה מצד גופים גדולים ומובילים בשוק ההון בישראל. גלוברנדס הינה חברה צומחת ורווחית עם איתנות פיננסית, ואנו נמשיך ונפעל ליישם את אסטרטגיית החברה ולהשיא ערך למשקיענו".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש