דניאל שחר, מנכל סייפטי <br>קרדיט: יח"צ
דניאל שחר, מנכל סייפטי קרדיט: יח"צ

חברת סייפ-טי דטה מהחברות המובילות באספקת פתרונות העברת מידע וגישה מאובטחת, מודיעה על תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת 2018. במהלך הרבעון רשמה החברה גידול של 44% בהזמנות מלקוחות. ההזמנות מלקוחות עמדו על 631 אלפי דולר לעומת 437 אלפי דולר ברבעון הראשון של 2017.

 

החברה הכירה ברבעון הראשון בהכנסות בהיקף 458 אלפי דולר, לעומת 319 אלפי דולר ברבעון הראשון של 2017.

 

בתחזית הצמיחה של סייפ-טי לשנת 2018 קבעה לעצמה החברה יעד הזמנות של כ-4-5 מיליון דולר, אשר מתוכן סך של כ-2.7-3.2 מיליון דולר הינו יעד להכנסות מוכרות בשנת 2018.

 

במהלך שנת 2017 כולה התקבלו הזמנות בסך של כ-1.902 מיליון דולר (כולל הזמנות מותנות בסכום של כ- 269 אלפי דולר, מהן התממשו נכון למועד דוח זה הזמנות בסכום של כ- 164 אלפי דולר). מרבית ההזמנות שהתקבלו במהלך תקופת הדוח ועד למועד פרסומו יוכרו כהכנסות בשנת 2018, ומיעוטן בשנים 2019 – 2022.

 

במהלך השנה האחרונה, הרחיבה סייפ-טי את מאגר הלקוחות, עם קבלת הזמנות למוצריה מגופים מובילים בארץ ובחו"ל. בחודשים האחרונים צירפה סייפ-טי לרשימת לקוחותיה, לקוחות מובילים מישראל, ארה"ב ומדינות נוספות, מתחומי הפיננסים, הבריאות ועוד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש