חברת פורסייט הודיעה היום כי חתמה על הסכם מיזוג עם חברת "תמדא" ובעלת השליטה בה, Ipax Issues Ltd. , פורסייט תבטל את פעילותה המוקדשת לפיתוח מערכת מניעת התאונות של Eye-NetTM לחברה בת בבעלותה המלאה, ולאחר מכן תמזג אותה בטמדה.
הפתרון למניעת תאונות מבוססות סלולר של Eye-NetTM V2X נועד לספק התראות בזמן אמת על התנגשות הולכי רגל וכלי רכב באמצעות טלפונים חכמים ובהסתמך על רשתות סלולריות קיימות.
על פי ההסכם, פורסייט תקים חברה בת בבעלות מלאה ותעביר לחברה הבת את מלוא זכויות פורסייט, לרבות קניין רוחני, ללא תמורה. עם השלמת עסקת המיזוג תעביר פורסייט 100% מהון המניות של חברת הבת לתמדא בתמורה לכ - 74.49% מהון המניות של תמדא נכון למועד השלמת העסקה. כמו כן, לטמדה לא יהיו נכסים, התחייבויות או התחייבויות מסוג כלשהו ותהיה להם מזומנים נטו בסך של 2,000,000 ₪ עם השלמת העסקה.