חברת נביעות מדווחת הבוקר (ג’), כי בשל מזג האוויר הסוער בסוף השבוע שחלף והשלכותיו הזמניות האפשריות על איכות המים במעיין "עין זהב", החליטה החברה מיוזמתה להימנע מחידוש השאיבה במעיין וזאת החל מתחילת שבוע זה, בציפייה לקבלת בדיקות של איכות המים במעיין. בבדיקה שנערכה, שתוצאותיה התקבלו אתמול לפנות ערב, עולה כי אכן קיימת סטיית איכות.


יצויין, כי בציפייה למזג האוויר הסוער נערכה החברה מראש בפעילות ייצור מוגברת ולפיכך, בהנחה כי החברה תשוב לפעילות ייצור בסוף השבוע, לא צפויים כרגע חוסרים במלאים של החברה.


מידע זה הינו מידע צופה פני עתיד המבוסס על ההנחה, כי החברה תשוב לפעילות ייצור בסוף שבוע זה וכי יתקבל אישור משרד הבריאות לשיווק מוצרי החברה בתחילת השבוע הבא. מידע זה עלול שלא להתממש, או להתממש באופן שונה משנצפה, היה ותוצאות שתערכנה לאיכות המים במעיין לא תאפשרנה את שיווקם, או היה ולא יתקבל אישור משרד הבריאות לשוב ולשווק את מוצרי החברה כאמור.


החברה מבקשת להדגיש, כי כל מוצריה הנמצאים בנקודות השיווק או בבתי לקוחות החברה הינם תקינים, ראויים ובטוחים לשתיה, לאחר שעמדו בכל בדיקות האיכות הנדרשות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש