יצחק תשובה<br>קרדיט: פלאש90
יצחק תשובה קרדיט: פלאש90

תגובת שותפויות תמר לעסקת EMG: בזמן שבאוצר ובוועדת ששינסקי דנים על המיסים הנוספים שצריך להטיל על ספק הגז הישראלי, אזרחי ישראל איבדו היום 4 מיליארד דולר לטובת כיסיהם של אנשי עסקים פרטיים במצרים.


למרות שמסרנו התרעות מתמשכות בחר האוצר להתעלם פעם אחר פעם מהסכנה, ודחף את החברות לרכוש גז מספק הגז המצרי על חשבון האינטרסים של אזרחי ישראל והאחריות המלאה רובצת על ראשי המשרד שיצטרכו לשאת באחריות לנזק האדיר שנגרם לקופת המדינה.


בניגוד להבטחותיו בכתב ובעל פה שטייניץ גורם לסיכול היכולת לפתח את פרויקט תמר שהוא פרויקט התשתיות הגדול ביותר שאמור לקום במדינה.

מדיניות האוצר יצרה תקדים בינלאומי במסגרתו בפעם הראשונה ויתרה מדינה על מיליארדי דולרים של תמלוגים ומיסים לאזרחיה לטובת אינטרסים של יזמים פרטייים ממדינה זרה ומפלה את התוצרת הישראלית כחול לבן.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    רק במדינת חלם,יכול אחד כמו שטייניץ להיות שר אוצר.

    לגזברות של ועד בית לא הייתי ממנה את הכישלון הקולוסאלי הזה. וככה הולכת לה מדינת ישראל לאבדון,כאשר אין דור של מנהיגים שמצעידים אותה,אלא דור של אנשים רופסים ללא מעוף וללא חזון,שכל מה שמעניין אןתם זה שררה ,כבוד,כסף וכסא. במדינה מתוקנת הייתם כבר מאחרי סורג ובריח,חבורת פושעים מלוכלכת.

    • ניסים
    • 13/12/2010 15:54